Shënimet e Potion Master

Shënime Master lejojnë lojtarët të bashkëveprojnë me potions e tyre për të reduktuar kohën e pirja. Sigurisht lojtarët mblidhen përbërësit për të bërë potions në Harry Potter: Wizards Bashkohen për të rritur karakterin e tyre në betejë ose për shëndetin e tyre gjatë ose mes betejave. Me shtimin e glyphs, simbolet 3 të 6 të nxjerra mbi ilaçin, ju mund të zvogëloni kohën e shpërthimit të ilaçit nga 15%. Këtu janë disa kombinime Shënim Shënim Shënim për të përshpejtuar frymën tuaj në Harry Potter: Wizards Unite.

 

Potions në HPWU:

HPWU - Shënime Master të BaruffioEliksiri i trurit i Baruffio

Grantet i dyfishtë Wizarding XP nga Traces, Wizarding Challenges dhe Portkeys. Kohëzgjatja: minuta 30.

Koha e bërjes: orët 12

Hap:

Përdorimi: Gjurmë

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

HPWU - Dashuria e ProjektitDraft Dawdle

Redukton gjasat e ngatërruesve për të ikur me Foundable, duke ju dhënë më shumë shanse për të përfunduar një Gjurmë. Kohëzgjatja: 3 magji.

Koha e bërjes: orët 6

Hape: Niveli 10

Përdorimi: Gjurmë

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

Shënimet e HPWU Exstimulo MasterPotion i Exstimulo

Përmirëson hedhjen e magjisë tuaj në Gjurmët dhe Sfidat magjepsëse. Kohëzgjatja: hedh 3 spell.

Koha e bërjes: orët 2

Hap:

Përdorimi: Combat, Traces

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

HPWU - Potion i fortë ExstimuloPotion i Exstimulo (i Fortë)

 

Përmirëson hedhjen e magjisë tuaj në Gjurmët dhe Sfidat magjepsëse. Kohëzgjatja: hedh 4 spell.

Koha e krijimit: orët 4

Hap:

Përdorimi: Combat, Traces

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

HPWU - Shënime të fuqishme të Exstimulo MasterPotenciali i Exstimulo (Potent)

Përmirëson jashtëzakonisht magjinë tuaj të hedhur në Traces dhe Wizarding Sfidat. Kohëzgjatja: hedh 5 spell.

Koha e krijimit: orët 8

Hape: Niveli 9

Përdorimi: Combat, Traces

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

Shënime HPWU - Potion shëruese MasterPotion shërues

Rikthen 35% të qëndrueshmërisë tuaj maksimale kur keni dëmtuar në Gjurmët e Çuditshme dhe Sfidat e Magjistarëve.

Koha e krijimit: orët 2

Hape: Niveli 6

Përdorimi: Lufta

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

Shënimet e masterit të fuqizimit të HPWUDrafti i Invigoration

Grantet 1 Fokusimi për hedhjen e magjive strategjike në sfidat magjepsëse.

Koha e krijimit: orët 3

Hape: Niveli 8

Përdorimi: Sfidat magjepsëse

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

HPWU - Vithërim i Fortë

Drafti i Invigoration (i Fortë)

Grantet 3 Fokusimi për hedhjen e magjive strategjike në sfidat magjepsëse.

Koha e krijimit: orët 6

Hape: Niveli 13

Përdorimi: Sfidat magjepsëse

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

HPWU - Tonik për zbulimin e gjurmëveTonik për zbulimin e gjurmëve

Rrit perceptimin tuaj të Gjurmëve magjike, duke zbuluar më shumë ndërsa eksploroni. Kohëzgjatja 30 minuta.

Koha e krijimit: orët 7

Përdorimi: Gjurmë

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

 

 

Potion HPWU - mprehtëPotion me mprehtësi

Rrit efikasitetin e magjisë tuaj kundër Elite Foes in Wizarding Challenges me 50%. Kohëzgjatja: 3 magji.

Koha e krijimit: orët 4

Hape: Niveli 15

Përdorimi: Sfidat magjepsëse

Shënime Master: Shih figurën në të djathtë.

 

Potions shtesë në Harry Potter: Wizards Unite do të shtohen pasi ato shtohen në lojë. Tonic për zbulimin e gjurmëve u shtua në shtator 6, 2019 dhe është shtesa e parë e lojës në lojë që nga fillimi global në qershor 2019.