Potions & përbërësit

Potione në Harry Potter Wizards bashkohen janë bërë nga përbërës specifikë dhe mund të përdoren për të ndihmuar sulmet tuaja, për të shëruar karakterin tuaj dhe më shumë. Ndërsa përbërësit janë të bollshëm, gjetja e përbërësve të duhur mund të jetë mjaft e ndërlikuar. Përbërësit HPWUHPWU ka një bollëk të mundësive për të gjetur përbërës, të cilët shpesh janë rreth kryqëzimeve dhe afër zonave të zakonshme të trafikut Foundables / Counfoundables, ose ndonjëherë në oborrin tuaj të pasmë, dhe në dispozicion nga kalendari ditor i hyrjes në muaj. Lojtarët do të mbushin shpejt sasinë tuaj maksimale të përbërësve që paraqet sfida në varësi të stilit tuaj të lojës. Pas arritjes së këtij kufiri, lojtarët mund ose 1) të blejnë më shumë hapësirë ​​për përbërësit për monedhat 150 ose 2) hedhin ose hedhin përbërësit që nuk janë të nevojshëm. Blerja e hapësirës shtesë për përbërësit e reklamon 30 në shumën tuaj maksimale me çdo blerje.

Për të blerë më shumë hapësirë ​​për përbërësit në HPWU, mund të klikoni në butonin e gjelbër kur përpiqeni të grumbulloni një përbërës tjetër për të paguar 150 ari ose të shkoni në valixhen tuaj> Vault> Përbërësit (ikona e dytë në krye, duket si një pjatë me gjethe), pastaj klikoni në ikonën e gjelbër plus.

Për të hedhur ose hedhur poshtë përbërësit në Harry Potter: Wizards Unite, klikoni në valixhe> Vault> Përbërësit (ikona e dytë në krye, duket si një pjatë me gjethe), pastaj butonin "info" nën përbërësin, pastaj "menaxhoni" të fshini disa ose të gjitha ato sende.

Për më shumë në Notes Master që zvogëlojnë kohën e pirjave për potions në Wizards Unite, shikoni tonë Shënime Master për potions HPWU faqe këtu në Gaming-fans.com

 

Përbërësit aktual në Harry Potter: Wizards Unite:

 • Abraxan Flokët
 • Angel's Trumpet #
 • Armadillo Bile
 • Baneberry #
 • Rrënja e hidhur
 • Bubotuber Pus
 • Lëng bulbadox #
 • Butterscotch
 • Dittany
 • Dragon Mëlçia
 • Briri i Erumpent # - Brirë të gabuar & Ku t’i gjeni
 • Brain Frog
 • Root Ginger
 • Flokët Granian
 • Groung Scarab Beetles
 • Hermit Crab Shell
 • Uji i mjaltit
 • Kërcim i toadstool
 • Lovage
 • Newt Shpretkë
 • Re'em Blood
 • Vezë të Runespoorit
 • Scurvygrass
 • Sneezewort
 • lulebore
 • Bean Sopophorous
 • Flokë Unicorn
 • Root Valerian
 • Vervain Infusion
 • Gjë e neveritshme

 

Përbërësit e Testimit BETA në HPWU që NUK shfaqen në lojë sot:

 • Acromantula Venom
 • Alihotsy
 • Veza Ashwinder
 • Syri Beetle
 • Billywig Sting
 • Chizpurfle Fang
 • Common Rue
 • Daisy Root
 • Dragon Dung
 • Dragon Scale
 • Dragonfly Thorax
 • Nettles thata
 • Sytë me vazo
 • Thelbi i Dittany
 • Wings Fairy
 • Horn Unicorn Ground
 • Lëng Horklump
 • Horned Slug
 • Puna Jobberknoll
 • Manteli i Zonjës
 • Lëng pije
 • Pendë prej pendë
 • Pendë karamele
 • Karamele me spinaq
 • Pluhur Dragon Claw
 • Pluhur Griffin Claw
 • Pluhur Sheqeri Occamy Egg
 • Spërkat Shake
 • Fang gjarpri
 • Sytjena
 • Stag Horn
 • Vjedh Mandrake
 • Trumzë
 • Tinkturë e Demiguise
 • Wolfsbane

 

Përbërësit e shënuar me një etiketë hash (#) u shtuan në lojë në shtator 6, 2019 dhe nuk ishin në lojë në nisjen globale në qershor 21, 2019.