Ditët e komunitetit HPWU

Ngjarjet e Komunitetit në Harry Potter: Wizards Unite duket se janë një rregullt për lojën që nisi globalisht në qershor 2019, pasi Dita e Parë e Komunitetit Wizards Unite për herë të parë dukej të ketë qenë një sukses. Ajo ditë e parë e komunitetit u mbajt të Shtunën, Korrik 20th dhe deri në këtë pikë Ditët e Komunitetit zhvillohen një herë në muaj. Kur detajet do të publikohen për ngjarjet e reja të Ditës së Komunitetit në të ardhmen, ne do të jemi të lumtur t'i postojmë ato më poshtë.

Dita e Komunitetit HPWUMagjistarët, magjistarët dhe tifozët e lojrave mund të përgatisin fijet e tyre, dhe lexoni më poshtë për detajet e nevojshme në lidhje me këto ngjarje, si dhe këshilla se si të përgatitni dhe të shfrytëzoni sa më shumë kohën tuaj.

Në HPWU, një ngjarje e Ditës së Komunitetit zhvillohet për 3-orë në një fundjavë. Ngjarja fillestare e Ditës së Komunitetit kishte tre kohë të veçanta për ngjarjen, në varësi të rajonit, të listuara më poshtë:

 • Azi Paqësori: 1: 00 PM në 4: 00 PM AEST (UTC + 10)
 • Evropa, Lindja e Mesme, Afrika dhe India: 10: 00 AM në 1: 00 PM UTC
 • Amerika dhe Grenlanda: 11: 00 AM në 2: 00 PM PDT (UTC -7)

Gjatë këtyre tre orëve, lojtarët mund të përfitojnë nga disa shpërblime në lojë të cilat, në korrik ishin:

 • 3x XP kur përdorni Elixir-in e Brain Baruffio
 • Rritja e numrit të Gjurmëve në hartë
 • Rritja e gjurmëve të shkollës Hogwarts
 • Detektorët e errët zgjasin orën 1

Lojtarët ishin gjithashtu në gjendje të kërkonin një Paketë Dyqani Falas gjatë orëve fillestare të Ditës së Komunitetit, i cili përfshinte 50 Spell Energy, një Barlix Elixir Brain dhe 5 Potest's Calamity Runestones.

 

Shtator Detaje të ditës së komunitetit 2019

Ngjarja e Ditës së Komunitetit të Shtatorit pritet të përfshijë sa më poshtë në 21 Shtator:

 • Gjurmë në rritje të objekteve misterioze në hartë, duke përfshirë gjurmë të rralla
 • Pamja e shtuar e ombrellës së Hagridit, Ora e Weasley, Mirror of Erised dhe Time Turner Takimet
 • Të gjitha Potions Exstimulo do të kenë një efekt të rritur në Luftime dhe Takime
 • 50% reduktoi kohën e krijimit për të gjitha Potions Exstimulo
 • Të gjitha Shënimet Master Exstimulo Master do të ulin kohën e krijimit me 50% në vend të 15%
 • Energjia e rritur e shqiptimit nga bujtina
 • Energjia e Drejtshkrimit do të shfaqet në Hartë

Detaje në lidhje me ngjarjen e Ditës së Komunitetit të Shtatorit pritet të ndodhin:

 • Rajoni i Azisë-Paqësorit: Gusht 10, nga 1: 00 PM në 4: 00 PM AEST (UTC + 10)
 • Evropa, Lindja e Mesme, Afrika dhe India: Gusht 10, nga 10: 00 AM në 1: 00 PM UTC
 • Amerika dhe Grenlanda: Gusht 10, nga 11: 00 AM në 2: 00 PM PDT (UTC -7)

 

Gusht Detaje të Ditës së Komunitetit 2019

Ngjarja e Ditës së Komunitetit të Gushtit pritet të përfshijë sa vijon:

 • Bonuse XP kur merrni pjesë në Wizading Challenges, me shpërblime shtesë për të luajtur me miqtë
 • Paketë dyqan falas që përmban Spell Energy nga dyqani Diagon Alley
 • Ilaçet shëruese krijojnë më shpejt dhe ofrojnë më shumë qëndrueshmëri kur konsumohen
 • Përbërësit e përdorur për të prodhuar ilaçet shëruese shfaqen më shpesh në Hartë
 • Potencialet e krijuara duke përdorur një Lulelakë me Qira do të zvogëlojnë kohërat e tyre për prodhimin me 33%

Detaje mbi ngjarjen e Ditës së Komunitetit në Gusht do të zhvillohet:

 • Rajoni i Azisë-Paqësorit: Gusht 10, nga 1: 00 PM në 4: 00 PM AEST (UTC + 10)
 • Evropa, Lindja e Mesme, Afrika dhe India: Gusht 10, nga 10: 00 AM në 1: 00 PM UTC
 • Amerika dhe Grenlanda: Gusht 10, nga 11: 00 AM në 2: 00 PM PDT (UTC -7)

 

Datat Historike të Komunitetit HPWU:

 • Korrik 20, 2019
 • Gusht 10, 2019
 • Shtator 21, 2019