HPWU Fan Festival

Festivalet e Faneve në Harry Potter: Wizards Unite janë ngjarje të fundjavës që lejojnë tifozët të "bashkohen" në lojën e HPWU dhe të provojnë shtesa të reja në lojë. Një shtrirje më e përqendruar në komunitet Ditët e komunitetit në HPWU, Festivalet e Fanit mbahen në vende të veçanta në të gjithë globin dhe kërkojnë regjistrime specifike të ngjarjeve. Pastaj llogaritë që janë regjistruar do të kenë karakteristika të veçanta të zhbllokuara gjatë orëve të Festivalit të Fan dhe të disponueshëm për to.

Festivali i Fanwindit të HPWU IndianapolisFestivali i parë Harry Potter: Wizards Unite Fan u zhvillua në 31 korrik & 1 gusht gjatë fundjavës së Ditës së Punës. Mbajtur në White River State Park në qendër të qytetit Indianapolis, Indiana, është njoftuar se Dragons do të jenë shtesa në lojë që janë ekskluzive për këtë ngjarje. Gaming-fans.com ishte i kënaqur që ishte i pranishëm me shumë anëtarë të stafit tonë në këtë ngjarje ekskluzive që ne ndamë përvojat tona me komunitetin në faqen tonë të internetit (lidhja më poshtë), si dhe në Twitter për ata që ndiqni @GamingFansDFN.

> Rikujtimi i parë i Harry Potter Wizards Unite Fan Festival