Ngjarje të veçanta të HPWU

Harry Potter: Wizards Unite karakteristika të veçanta (shkëlqyese) Ngjarje që lejojnë lojtarët të garojnë për të fituar çmime të vështira. Emri i parë Special pas lëshimit global të lojës u thirr Ngjarje e shkëlqyer: Flora dhe fauna fantastike. Ky Ngjarje fillestare Brilliant paraqiti kafshë dhe bimë nga Pylli i Ndaluar me tre nivele detyrash dhe një Regjistër Ngjarjeje që paraqiste artikuj 6 për të gjetur fragmente për.

Detyrat speciale duket se ndodhin çdo javë tjetër bazuar në orarin e përdorur në 60 ditët e para që nga fillimi i lojës. Ndërsa më shumë Ngjarje Brilante janë planifikuar me siguri për të ardhmen e afërt, ato nuk dihen për momentin.

 

Ngjarjet dhe caktimet speciale / të shkëlqyera të HPWU: