Kthehu tek Hogwarts

Kthimi në Hogwarts Ngjarja Ngjarëse është, si Ngjarja Brilliant e Kalasë së Potterit, një Detyrë Speciale me pjesë 2 që do të zgjasë për ditë 7. Kthimi te Hogwarts Brilliant Event është zyrtari i tretë Ngjarje Speciale / Ngjarje Brilliant që prej fillimit global të lojës në Qershor 2019. Ngjarja ka përsëri faqe 4 me detyra speciale me detyra 3 në secilën faqe (detajet e listuara më poshtë). Shpërblime për Ngjarjen shkëlqyese: Kthehu te Hogwarts përfshijnë Libra të Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, argumentet speciale të Regjistrit të Ngjarjeve, Përshtatjet e Portreteve të ID të Ministrisë dhe më shumë. Pjesa e parë e Ngjarjes Brilliant në Back to Hogwarts zhvillohet nga Gushti 13-20, dhe pas një jave pushimi, pjesa e dytë e ngjarjes do të zhvillohet nga Gushti 27th deri në Shtator 3rd.

Ju lutemi lëvizni poshtë për të gjetur Pjesën 2 të Informacionit Kthehu te Hogwarts, përfshirë këtu ku të gjeni bazat e regjistrit, Detyrat speciale dhe më shumë!

Si t'i kthej të gjitha artikujt e Regjistrimit të Hogwarts?

HPWU - Kthehu në ngjarje shkëlqyese të HogwartsAshtu si Ngjarje Fantastike Flora & Fauna dhe fatkeqësia e Potterit, Kthehu tek Hogwarts (Pjesa 1) ka një Regjistër Ngjarjeje të quajtur Platforma Brilliant 9 3 / 4 dhe përmban artikuj 8 për të gjetur ose mbledhur për ta kompletuar atë. Më poshtë do të shikoni secilën nga ato artikuj 8 dhe ku mund të përvetësoni secilën.

Student Brilliant Gryffindor - Fragmente 10 - Të disponueshme në Gjurmues, studentët Gryffindor dhe Slytherin duket se janë pak më të lehtë për tu gjetur sesa studentët Hufflepuff dhe Ravenclaw.

Student Brilliant Hufflepuff - Fragmente 10 - Të disponueshme në Gjurmues, studentët e Hufflepuff dhe Ravenclaw duket se janë pak më të lehtë për tu gjetur sesa studentët Gryffindor dhe Slytherin.

Student Brilliant Ravenclaw - Fragmente 10 - Të disponueshme në Gjurmues, studentët e Hufflepuff dhe Ravenclaw duket se janë pak më të lehtë për tu gjetur sesa studentët Gryffindor dhe Slytherin.

Student Brilliant Slytherin - Fragmente 10 - Të disponueshme në Gjurmues, studentët Gryffindor dhe Slytherin duket se janë pak më të lehtë për tu gjetur sesa studentët Hufflepuff dhe Ravenclaw.

Magjistare karroce - Fragmente 3 - Magjistari i Këmbalecës gjendet si një çmim për të luftuar në Sfidat e Wizading (Kalasë) duke përdorur Backest to Hogwarts Runestones.

Karrocë bagazhesh - Fragmente 5 - Karroca e bagazheve merret nga zhbllokimi i Porteve Brilliant që janë km 3 për këtë ngjarje (ndryshe nga km 7 në Ngjarjet e mëparshme Brilliant)

Hogwarts Express përcjellës - Fragmenti 1 - Përçuesi Hogwarts Express fitohet kur të keni përfunduar 2nd të Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Hogwarts Express - Fragmenti 1 - fragmenti i Hogwarts Express i nevojshëm fitohet kur të keni kompletuar 4th të Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Kthehu tek Hogwarts (Pjesa 1) Detyrat speciale të ngjarjes shkëlqyese:

Detyrat Speciale (Faqja 1):

 • Rikuperoni Fragmente të Themelueshme të Studentit 2 Brilliant Slytherin
 • Kthehu 3 Themeluesit e çdo Familie
 • Mblidhni përbërësit 2 ose Portmanteaus në hartë

Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Rimarrë fragmente të gjetura të studentit 2 Brilliant Hufflepuff
 • Darka në bujtina 5 Times
 • Merrni Portkeys 3 duke zhbllokuar Portmanteaus

Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Rimarrë fragmente të gjetura të studentit 2 Brilliant Ravenclaw
 • Përdorni potions 6
 • Kryeni 5 Great Spell Casts

Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Rikuperoni Fragmente të Themelueshme të Studentëve 2 Brilliant Gryffindor
 • Kthehu 5 Foundables lartë
 • Complete 4 Wizarding Sfidat


Pjesa 2 e ngjarjes Kthehu te Hogwarts fillon në Gusht 27th në 2 pasdite ET dhe shkon për një javë, deri në Shtator 3rd, 2019 në 2 pasdite ET. Shpërblime për Pjesën 2 të Ngjarjes Brilliant: Kthehu tek Hogwarts përfshijnë Libra të Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, Shenjat e Regjistrit të Ngjarjeve Speciale, Përshtatjet e ID-ve të Ministrisë dhe më shumë.

Si t'i kthej të gjitha (Pjesa 2) përsëri tek Artikujt e Regjistrit Hogwarts?

Kthehu te Hogwarts (Pjesa 2) ka një Regjistër Ngjarjeje si Ngjarjet e mëparshme Brilliant në HPWU dhe përmban artikuj 6 për të gjetur ose mbledhur për ta përfunduar atë. Më poshtë do të shikoni secilën nga ato artikuj 6 dhe ku mund të përvetësoni secilën.

Kapelë shkëlqyese e renditjes - Fragmente 12 - Në dispozicion në Gjurmët e Thelbësore përgjatë hartës.

Shenjë brilante e Hogsmeade - Fragmente 5 - Shenja Brilliant Hosgmeade është marrë nga zhbllokimi i 3km Brickiant Portkeys.

Boat shkëlqyeshëm Hogwarts - Fragmente 3 - Varka Brilliant Hogwarts është gjetur si një çmim për të luftuar në Sfidat Wizading (Kështjellat) duke përdorur Backest to Hogwarts Runestones.

Statuja e Bordit Brilliant Winged - Fragmenti 1 - Statuja e vetme e Bordit me krahë Brilliant Winged është e nevojshme kur të plotësoni detyrat e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Karrocë shkëlqyese - Fragmenti 1 - E vetmja fragment Brilliant Karrocë e nevojshme është marrë kur të plotësoni detyrat e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Thestral shkëlqyeshëm - Fragmente 1 - E vetmja Brilliant Thestral e nevojshme merret kur të përfundoni detyrat e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Kthehu tek Hogwarts (Pjesa 2) Detyrat speciale të ngjarjes shkëlqyese:

Detyrat Speciale (Faqja 1):

 • Darka në bujtina 3 Times
 • Mblidhni përbërësit 2 ose Portmanteaus në hartë
 • Rimarrë Fragmentin e Familjes Shkollore 1 Hogwarts

Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Rikuperoni Fragmente të Themelueshme Kapelash Briliane Sorting 2
 • Brew Potions 3
 • Kthehu 10 Themeluesit e çdo Familie

Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Kthimi 1 i Lartë i Themueshëm
 • Kthimi i fondeve të mesme 5
 • Përdorni potions 2

Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Merrni Portkeys 4 duke zhbllokuar Portmanteaus
 • Brew Potions 6
 • Humbjen e armiqve 10 në sfidat magjepsëse