Fatkeqësi e Krishtëlindjes

Ngjarja shkëlqyese e fatkeqësive të Krishtëlindjes në Harry Potter: Wizards Unite filloi në dhjetor 3, 2019. Ngjarja me pjesë 2 përmban dy botime të javës 1, si më parë Ngjarje shkëlqyese në HPWU, secila me faqe 4 detyra të veçanta me detyra 3 në secilën faqe (detaje të listuara më poshtë). Shpërblime për Ngjarjen shkëlqyese: Fatkeqësia e Krishtëlindjes përfshinë Librat e Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, Shenjat e Regjistrit të Ngjarjeve Speciale, Përshtatjet e personaliteteve të Portreteve të ID-së dhe më shumë. Pjesa e parë e Ngjarjes Brilliant të Kalasë së Krishtëlindjes zhvillohet nga Dhjetori 3-9.

Si t’i marr të gjitha artikujt e regjistrit të fatkeqësive të Krishtlindjeve?

Krishteria e Krishtëlindjes ka një Regjistër Ngjarjeje dhe përmban artikuj 6 për t'i gjetur ose mbledhur për ta përfunduar atë. Më poshtë do të shikoni secilën nga ato artikuj 6 dhe ku mund të përvetësoni secilën.

Brilliant Brilliant Hermione dhe Viktor - Fragmente 10 - The Brilliant Brilliant Hermione dhe Viktor është në dispozicion në Gjurmët themelore.

Briliant Hagrid dhe Madam Maxime - Fragmente 10 - The Brilliant Hagrid dhe Madam Maxime është në dispozicion në Trace Foundables.

Akull Skulptura e Kalasë - Fragmente 3 - Skulptura Brilliant e Ice e Kështjellës është gjetur si një çmim për të luftuar në Sfidat e Wizading (Forteses) duke përdorur Runestones Kalasë së Krishtëlindjes.

Programi Brilliant Yule Ball - Fragmente 5 - Programi Brilliant Yule Ball fitohet nga zhbllokimi i Porteve Brilliant që janë 3 km për këtë ngjarje.

Brilliant Grumpy Ron - Fragmenti 1 - The Brilliant Grumpy Ron fitohet kur plotësoni një nga detyrat e ngjarjes (renditur më poshtë).

Tas brilant - Fragmenti 1 - The Brilliant Punch Bowl fitohet kur të keni përfunduar një nga detyrat e ngjarjes (renditur më poshtë).

Detyrat e veçanta të ngjarjes shkëlqyese: Pjesa 1)

Detyrat Speciale (Faqja 1):

  • Mblidhni 5 Ftesat për Ball Yule nga bujtina
  • Ktheni 3 kërcënim të mesëm (ose më të lartë) themelet
  • Shto 1 Friend

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të parë përfshijnë 20 Brilliant Family XP, 500 Wizading XP, 1 (Green) Libri i Seksionit të Kufizuar, Portreti Yul Ball Robes, 3 Baneberry Ingredients dhe përbërësit 2 Powered Dragon Claw.


Detyrat Speciale (Faqja 2):

  • Brew Potions 4
  • Dërgoni dhurata 5
  • Mblidhni 5 Ftesat për Ball Yule nga Serat

Shpërblimet për plotësimin e kërkesës së dytë përfshijnë 25 Brilliant Family XP, 3 (Green) Librat e Seksionit të Kufizuar, Portretin e Kornizës së Akullit, Portretet e 1 Punch Bowl, Brilliant Registry Sticker, 2 Përbërësit e Flokëve Unicorn dhe Përbërësit 6 Snowdrop.


Detyrat Speciale (Faqja 3):

Shpërblimet për plotësimin e kërkimit të tretë përfshijnë 25 Brilliant Family XP, 3 (Green) Librat e Seksionit të Kufizuar, Sticker Portreti të Fabrikës së Snowflakes, të Animated, Sticker Princesha të Kuqeve të flokëve Hermione dhe Detektorë të Errët 2.


Detyrat Speciale (Faqja 4):

  • Mblidhni ftesat e topit 15 Yule nga konfuzionet e Gnome
  • Hapni kasetat 3
  • Kthehuni 5 Brilliant Hermione dhe Viktor

Shpërblimet për plotësimin e kërkesës së katërt përfshijnë Portretin e Statistikave të Argjendit të Shtëpive të Argjendta, 50 Gold, 5 (Green) të Seksioneve të Kufizuara, Një Sticker Registry Brilliant Grumpy Ron dhe një Sticker Portrete të Animuar të Anijeve Durmstrang.