Forcat luftarake

Forcat Luftuese është një Ngjarje e re Brilliant në Harry Potter: Wizards Unite e cila fillon në Tetor 8, 2019. Ngjarja me pjesë 2 me dy botime të javës 1, si më parë Ngjarje shkëlqyese në HPWU, secila me faqe 4 detyra të veçanta me detyra 3 në secilën faqe (detaje të listuara më poshtë). Shpërblime për Ngjarjen shkëlqyese: Kthehu te Hogwarts përfshijnë Libra të Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, Shenjat e Regjistrit të Ngjarjeve Speciale, Përshtatjet e personaliteteve të Portreteve të ID-së dhe më shumë. Pjesa e parë e Ngjarjes Ngjarje Brilliant zhvillohet nga tetori 8-14, dhe pas një jave pushimi, pjesa e dytë e ngjarjes do të zhvillohet nga tetori 22-29.

Si t'i marr të gjitha artikujt e regjistrit të forcave luftarake?

Ashtu si Flora dhe Fauna Fantastike, Ngjarja e Potterit dhe ngjarjet Kthehu në Hogwarts, Fighting Force ka një regjistër ngjarjesh dhe përmban artikuj 6 për t'i gjetur ose mbledhur për ta përfunduar atë. Më poshtë do të shikoni secilën nga ato artikuj 6 dhe ku mund të përvetësoni secilën.

Ushqyesi i shkëlqyeshëm i vdekjes - Fragmente 10 - Ushqimtari Brilliant Death është në dispozicion në Gjurmët Thelbësore.

Briliant Azkaban Escapee - Fragmente 10 - Brilliant Azkaban Escapee është në dispozicion në Gjurmët e Thelbësore.

Kreshtë Familjare Malfoy e shkëlqyer - Fragmente 3 - Kreshti i Familjes Brilliant Malfoy është gjetur si një çmim për të luftuar në Sfidat e Wizading (Kalasë) duke përdorur Runestones Forcave Luftuese.

Ollivander i shkëlqyeshëm në zinxhirë - Fragmente 5 - Ollivander Brilliant në Zinxhirët përftohet nga zhbllokimi i Portofolave ​​Brilliant që janë 3 km për këtë ngjarje.

Maskë shkëlqyese e vdekjes - Fragmenti 1 - Maskë Brilliant Death Eater është marrë kur të plotësoni të dytën e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Numri i Burgosur i Azkaban i shkëlqyeshëm - Fragmenti 1 - Fragmenti i Brilliant Azkaban Prison Number (Numri i të Burgosurve Azkaban) është i nevojshëm kur të plotësoni të katërtën e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Detyrat speciale të ngjarjeve brilante (pjesa 1):

Detyrat Speciale (Faqja 1):

 • Përdorni 1 Tonic për zbulimin në gjurmë
 • Mposhtni Nuditat e 3
 • Mposhtni 3 Vezët e Vdekjes me shkëlqim

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të parë përfshijnë 500 Wizading XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 2, Librin e Drejtshkrimit 1 dhe Lentet e Portretit të Vdekjes 1.


Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Brew Potions 4
 • Mposhtni 3 arratisjet e shkëlqyera të Azkaban
 • Përdorni fuqitë shëruese 5

Shpërblimet për përfundimin e kërkesës së dytë përfshijnë përbërësit e gjakut 5 Re'em, 25 Dark Arts Family XP, Librat e seksionit të kufizuar 3, Librin e shqiptimit të 1, 1 Spider Webs frame Frame, 1 Brilliant Mask maskë Vdekja


Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Complete 5 Wizarding Sfidat
 • Merrni Kreshtat e Familjes 3 Malfoy nga Runestones shkëlqyese
 • Përdorni Potencat Exstimulo 5

Shpërblimet për plotësimin e kërkimit të tretë përfshijnë 25 Brilliant Family XP, Libra të Seksioneve të Kufizuar 3, Librin e Drejtshkrimit 1, 1 Animated Sticker të Hënës së Plotë, 1 Klubin e tërheqjes së portreteve XNUMX


Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Mposhtni Nuditat e 6
 • Hapni 1 3 km Portkey
 • Kthehu 4 Dark Arts Family Foundables

Shpërblimet për plotësimin e kërkesës së katërt përfshijnë 50 Gold, 1 Devils Animated Frame Portrete Frame, 5 Seksione të Kufizuara të Librave, 1 Spell Book, 1 Brilliant Azkaban Prison Prison Number


Detyrat speciale të ngjarjeve brilante (pjesa 2):

Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Darka në bujtina 2 Times
 • Brew Potions 6
 • Kthimi i elementeve themelore të familjes Oduditetet 3

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të parë përfshijnë 500 Wizading XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 2, Librin e Drejtshkrimit 1, 5 Re'em Blood dhe 3 Lovage.


Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Kthimi 3 Thelbësore e shkëlqyeshme e Sirius Zi
 • Përdorni 5 Potion Exstimulo 5 Times
 • Merrni Portkeys 2 duke zhbllokuar Portmanteaus

Shpërblimet për plotësimin e kërkimit të dytë përfshijnë 2 Potent Extumulo Potent Extumulo, Legends 25 of Hogwarts Family XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 3, 1 Spell Book, 1 Portret Mask Materie Ushqimi dhe 1 Kreacher


Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Përdorni Tonic për zbulimin në gjurmë 2 Times
 • Kthimi i elementeve themelore të familjes Oduditetet 6
 • Humbjen e armiqve 9 në sfidat magjepsëse

Shpërblime për plotësimin e kërkimit të tretë - 25 Fighting Force XP, Libra 3 Seksione të Kufizuara, Libri Drejtshkrimi 1, 1 Key Silver dhe 1 Tom Riddle's Gravestone


Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Kryeni 15 Great Spell Casts
 • Përdorni Potion Exstimulo të fuqishme 5 Times
 • Merrni Portkeys 4 duke zhbllokuar Portmanteaus

Shpërblime për plotësimin e kërkimit të katërt - 50 Gold, Libra Seksioni i Kufizuar 5, Libri Drejtshkrimi 1, Portreti 1 dhe Dementor 1