Fatkeqësia e Potterit

Fatkeqësia e Potterit të HPWU - Regjistri i EventitNgjarja Brilliant ka të drejtë Fatkeqësia e Potterit është një Detyrë Speciale 2 pjesë që zgjati për ditë 7 duke filluar në korrik 16, 2019 dhe përfundoi në korrik 23rd në 2 pasdite ET, dhe është zyrtari i dytë Ngjarje Speciale / Ngjarje Brilliant që prej fillimit global të lojës në Qershor 2019. Ngjarja kishte faqe 4 me detyra speciale me detyra 3 në secilën faqe (detajet e listuara më poshtë). Shpërblime për Ngjarjen shkëlqyese: Fatkeqësia e Potterit përfshinte Libra të Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, Shenjat e Regjistrit të Ngjarjeve Speciale, Përshtatjet e Portreteve të ID të Ministrisë dhe më shumë. Pjesa e dytë e ngjarjes filloi në korrik 30th, 2019 dhe detajet janë më poshtë për referencë.

Kliko këtu për Video e MustafarNathan për ngjarjen e veçantë të fatkeqësisë së Potter.

Si mund të marr të gjitha artikujt e Regjistrit të Çrregullimeve të Potterit në Konvikti Brilliant Gryffindor?

Fatkeqësia e Potterit të HPWU-së - Jumper i Weasley-tAshtu si Ngjarje Fantastike Flora & Fauna ngjarja e mbajtur pak pas lançimit global të lojës, ngjarja e shkëlqyer: Keqtësia e Potterit gjithashtu ka sende 6 për të gjetur ose mbledhur për të përfunduar regjistrin e ngjarjeve. Më poshtë është një vështrim në secilën prej këtyre artikujve 6 dhe ku të fitojnë secilin.

Hedwig brilante - Fragmente 10 - Brilliant Hedwig është një nga dy themeluesit që mund të vihen në dispozicion thjesht nga udhëtimet përreth në lojë. Brilliant Hedwig është një kërcënim i mesëm i Themelueshëm. Këto mund të gjenden në Sfondat e Kundërta SOS të Pabesueshme të Potterit të Potterit që mund të rrjedhin në të gjithë hartën.

Quidditch brilant Kapiten Harry - Fragmente 12 - Kapiteni Brilliant Quidditch Harry është i dyti nga dy The Foundables lehtësisht i disponueshëm vetëm nga udhëtimet në lojë. Kapiteni Harry Brilliant Quidditch është një rrezik i lartë i themelueshëm. Këto mund të gjenden në Sfondat e Kundërta SOS të Pabesueshme të Potterit të Potterit që mund të rrjedhin në të gjithë hartën.

Çorape të papërshtatshme - Fragmenti 1 - ocksorapët e Mospërputhshme shpërblehen kur plotësoni 3rd të faqeve 4 të detyrave të veçanta.

Jumper i Weasley Harry - Fragmente 3 - Harry's Weasley Jumper është gjetur si një shpërblim në Betejat e Kalasë (aka Wizading Sfidat) kur përdorni Rrugëtimet e Kalasë së Potterit.

Trupi i shkollës së Harry - Fragmente 3 - Fragmente të Trungut Shkollor të Harry-it gjenden në Portofolat Brilliant 7 km. Këto Portkeys specifike të ngjarjeve zhvillohen në Pyllin e Ndaluar, ashtu si Ngjarja Fantastike Flora & Fauna.

Uniforma e Kupës së Triwizardit të Harry - Fragmenti 1 - Ky artikull i fundit merret kur plotësoni faqen 4th të detyrave speciale.

Detyrat e veçanta të ngjarjes shkëlqyese të Potterit (Pjesa 1)

Detyrat Speciale (Faqja 1):

 • Kthehu 3 Themeluesit e çdo familjeje
 • Kthehu 3 Hogwarts School Family Foundables
 • Mblidhni përbërësit 2 ose Portmanteaus në hartë

Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Shëno 2 Brilliant Hedwig Fragments Foundable
 • Kryeni 10 Great Spell Casts
 • Zhblloj Portmanteau Portkeyte 1

Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Kthehu 3 Foundables lartë
 • Kthehu 2 Brilliant Quidditch Kapiten Harry Fragments Foundable
 • Kthehuni Legjendat 3 të Fondacioneve Familjare të Hogwarts

Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Zhblloj Portmanteau Portkeyte 4
 • Brew Potions 7
 • Complete 3 Wizarding Sfidat

Kalaja e Potterit - Pjesa 2

Potter's Kalamity, Pjesa 2 filloi në korrik 30th, 2019 dhe paraqiti një seri të re të Detyrimeve Speciale dhe një faqe të re të Regjistrit me Desk të Brilliant Harry. Për një vështrim vizual të ngjarjes klikoni këtu videoja jonë në YouTube që mbulon fatkeqësinë e Potterit - Pjesa 2. Tavolina e Brilliant Harry përfshiu artikujt e mëposhtëm për të gjetur:

Kërcim i shkëlqyeshëm i artë - Fragmente 12 - Brilliant Golden Snitch është Thelbësore e vetme që do t'ju duhet ndërsa jeni jashtë dhe rreth luajtjes së lojës. Ndërsa Brilliant Hedwig dhe Brilliant Quidditch Kapiteni Harry gjithashtu do të jenë themelorë që mund të "kapni", Briganda e Artë Brilliant është një dhimbje në prapanicë për të kapur (magjitë magjepsëse të kthyera-pas-mbrapa nuk ishin të mjaftueshme në një përpjekje), por është e nevojshme për të kompletuar Regjistrin.

Hogwarts Heroes Prophet Daily - Fragmente 3 - Profeti i Ditshëm i Heroes Hogwarts është gjetur nga përdorimi i Runestones speciale të Potterit për Kalamity në Sfidat e Wizading (Kështjellat). Ndërsa ju nuk merrni një fragment të Ditarit të Hogwarts Heroes Daily me secilin Potter's Kalamity Runestone të përdorur, niveli i rënies është shumë i lartë.

E panjohur e themelueshme - Fragmente 3 - Kjo e panjohur The Foundable ka gjasa të përdoret duke përdorur Brkeyiant Portkeys.

DMLE Simbol - Fragmenti 1 - Simbolja e pranueshme është DMLE distinktivi i Harry's Departamenti i Zbatimit të Ligjit Magjik dhe fitohet kur plotësoni faqen e dytë të Detyrimeve Speciale.

Fotografia e Pesë Londrës - Fragmenti 1 - The Five Five Fotografia e themelueshme fitohet kur plotësoni faqen e tretë të Detyrimeve Speciale.

E panjohur e themelueshme - Fragmenti 1 - The Five Five Fotografia e themelueshme fitohet kur plotësoni faqen e tretë të Detyrimeve Speciale.

Detyrat e veçanta të ngjarjes shkëlqyese të Potterit (Pjesa 2)

Caktimi special i katastrofës së PotteritDetyrat Speciale (Faqja 1):

 • Mblidhni përbërësit 5 ose Portmanteaus në hartë
 • Kthimi i fondeve të mesme 5
 • Darka në bujtina 2 Times

Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Rimarrë fragmente të themelueshme 2 shkëlqyese të artë të shkëlqyeshme
 • Kryeni 10 Great Spell Casts
 • Zhblloj Portmanteau Portkeyte 4

Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Kthehu 4 Foundables lartë
 • Rimarrë fragmente të themelueshme 3 shkëlqyese të artë të shkëlqyeshme
 • Kthehu 4 Dark Arts Family Foundables

Detyrat Speciale (Faqja 4):