Më e fortë e bashkuar

The Stronger United është një Ngjarje e re Brilliant në Harry Potter: Wizards Unite e cila filloi në nëntor 12, 2019. Ngjarja me pjesë 2 me dy botime të javës 1, si më parë Ngjarje shkëlqyese në HPWU, secila me faqe 4 detyra të veçanta me detyra 3 në secilën faqe (detaje të listuara më poshtë). Shpërblime për Ngjarjen shkëlqyese: Më të fuqishme të Bashkuara përfshijnë Libra të Seksionit të Kufizuar të Gjelbër, Shenjat e Regjistrit të Ngjarjeve Speciale, Përshtatjet e personaliteteve të Portreteve të ID dhe më shumë. Pjesa e parë e Ngjarjes Brilliant Stronger United zhvillohet nga Nëntori 12-18.

Si t’i marr të gjitha artikujt më të fortë të regjistrit më të fortë?

Stronger United ka një regjistër ngjarjesh dhe përmban artikuj 6 për t'i gjetur ose mbledhur për ta kompletuar atë. Më poshtë do të shikoni secilën nga ato artikuj 6 dhe ku mund të përvetësoni secilën.

Ushqyesi i shkëlqyeshëm i vdekjes - Fragmente 10 - Ushqimtari Brilliant Death është në dispozicion në Gjurmët Thelbësore.

Briliant Azkaban Escapee - Fragmente 10 - Brilliant Azkaban Escapee është në dispozicion në Gjurmët e Thelbësore.

Kreshtë Familjare Malfoy e shkëlqyer - Fragmente 3 - Kreshti i Familjes Brilliant Malfoy është gjetur si një çmim për të luftuar në Sfidat e Wizading (Kalasë) duke përdorur Runestones Forcave Luftuese.

Ollivander i shkëlqyeshëm në zinxhirë - Fragmente 5 - Ollivander Brilliant në Zinxhirët përftohet nga zhbllokimi i Portofolave ​​Brilliant që janë 3 km për këtë ngjarje.

Maskë shkëlqyese e vdekjes - Fragmenti 1 - Maskë Brilliant Death Eater është marrë kur të plotësoni të dytën e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Numri i Burgosur i Azkaban i shkëlqyeshëm - Fragmenti 1 - Fragmenti i Brilliant Azkaban Prison Number (Numri i të Burgosurve Azkaban) është i nevojshëm kur të plotësoni të katërtën e Detyrimeve Speciale të listuara më poshtë.

Detyrat e veçanta të ngjarjes shkëlqyese: Pjesa 1)

Ngjarje më e fortë e shkëlqyer e bashkuar e bashkuarDetyrat Speciale (Faqja 1):

 • Vendosni detektorin e errët 1
 • Ktheni themelet e kërcënimit të mesëm 5
 • Shto 1 Friend

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të parë përfshijnë 500 Wizading XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 1, Librin e Drejtshkrimit 1 dhe përbërësit.


Detyrat Speciale (Faqja 2):

 • Brew 2 Potions Exstimulo të forta
 • Përdorni Potion Exstimulo të fortë 2 Times
 • Ktheni themelet e kërcënimit të lartë 5

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të dytë përfshijnë 25 Event XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 3, përbërësit dhe


Detyrat Speciale (Faqja 3):

 • Brew 2 Potions Exstimulo të fuqishme
 • Përdorni Potion Exstimulo të fuqishme 2 Times
 • Kthehuni 5 Me shkëlqim të shkëlqyeshëm

Shpërblimet për plotësimin e kërkimit të tretë përfshijnë 25 Event XP, Librat e Seksionit të Kufizuar 3, Detektorët e errët 2 dhe


Detyrat Speciale (Faqja 4):

 • Ktheni themelet e kërcënimit të lartë 5
 • Vendosni detektorë të errët 2
 • Kthehuni Tonet shkëlqyese të nimfadorës 5

Shpërblimet për përfundimin e kërkimit të katërt përfshijnë 50 Gold, Librat e Seksionit të Kufizuar 5, Detektorët e errët 2 dhe