Kalendari mujor i hyrjes

HPWU - Kalendari i ShtatoritÇdo muaj, Harry Potter: Wizards Unite ka një kalendar tjetër identifikimi i cili përmban stimuj për lojtarët për të luajtur në lojë çdo ditë. Ndonëse këto shpërblime individuale nuk mund të godasin askënd larg, në një lojë ku lojtarët përpiqen të fitojnë çdo avantazh që mund të bëjnë, këto mund të shtojnë deri në shpërblime të konsiderueshme me kalimin e kohës.

Kalendari i parë i plotë i muajit në HPWU ishte për korrik 2019 pasi loja u lançua globalisht në fund të qershorit. Siç mund ta shihni në imazh, kalendari i parë i plotë mujor përmbante XP, ari, fletushka, përbërësit e nevojshëm për pirja e ilaçeve, çmime misterioze dhe madje edhe çelësat argjendi të nevojshëm për Portmanteaus Prizren Portkey.

Lojtarët që identifikohen çdo ditë do të marrin secilën nga shpërblimet e listuara.

 

Kalendari aktual i hyrjes në HPWU - shtator 2019

Harry Potter: Wizards Unite kalendarin e hyrjes për në shtator 2019 përmban më të ulët Spell Energy dhe XP dhe pa çelësa argjendi. Shpërblimet për hyrjen ditore janë si më poshtë:

 • 48 spell energji
 • 240 ari
 • 2,250 XP
 • Dhurata 4 mister
 • 3 potions
 • Detektor i errët 1
 • dhe me shume!

 

Kalendari 2019 Gusht

Harry Potter: Wizards Bashkojini kalendarin e identifikimit për korrik 2019 karakteristikat e mëposhtme:

 • 53 spell energji
 • 240 ari
 • 2,750 XP
 • Dhurata 4 mister
 • 2 potions
 • Çelësat argjendi 3
 • dhe me shume!

 

Kalendari 2019 Korrik

Harry Potter: Wizards Bashkojini kalendarin e identifikimit për korrik 2019 karakteristikat e mëposhtme:

 • 53 spell energji
 • 240 ari
 • 2,750 XP
 • Dhurata 4 mister
 • 2 potions
 • Çelësat argjendi 3
 • dhe me shume!