SOS Assignments

Detyrat SOS te Harry Potter: Wizards Unite janë përshkruar në lojë si “Puna me Konstancën Pickering në një rol të zgjeruar brenda Task Force të Statutit të Fshehtësisë. Këto Detyra të Hetimit SOS nuk kanë të bëjnë vetëm me përmbajtjen e Fatkeqësisë, por ndihmojnë Ministrinë për ta kuptuar më mirë atë. ” Çdo SOS Caktim i jep lojtarit tre detyra për të përfunduar dhe mund të zhbllokohen vetëm kur Caktimet e mëparshme SOS të jenë përfunduar dhe luajtësi të ketë avancuar nivelin e tyre mjaftueshëm. Përveç Detyrave SOS, të cilat nuk u azhurnuan fare midis qershorit 2019 dhe korrikut 2020, Trajnimi SOS ofron azhurnime të krijimit të ilaçeve, shpërblimeve të Inn, mjeshtërisë dhe familjeve themelore, përmirësime specifike për të shtuar përparimin e lojës.

Një listë e caktimeve SOS në HPWU janë më poshtë për referencë.

 

SOS Assignment #1
Niveli i kërkuar: 3

 • Dine në Inns 3 herë
 • Kthehu 2 Themeluesit e çdo Familie
 • Vendi 1 Image në Regjistrin

SOS Assignment #2
Niveli i kërkuar: 3

 • Kryeni 5 Great Spell Casts
 • Kryeni 2 Masterful Spell Casts
 • Kthehu 3 Themeluesit e çdo Familie

SOS Assignment #3
Niveli i kërkuar: 4

 • Shëno fragmentet e gjetura të 2
 • Zhblloj Portmanteau Portkeyte 1
 • Vendi 2 Image në Regjistrin

SOS Assignment #4
Niveli i kërkuar: 5

 • Kthehuni 3 Artefacts Mysterious Family Foundables
 • Kthehuni Legjendat 5 të Fondacioneve Familjare të Hogwarts
 • Vendi 2 Dark Arts Family Foundables

SOS Assignment #5
Niveli i kërkuar: 6

 • Shërojeni Objektin Misteri të Transkriptit në Londër
 • Dine në Inns 3 herë
 • Shëno Raportin e Redaktuar Misteri

SOS Assignment #6
Niveli i kërkuar: 7

 • Humbjen e armiqve 6 në sfidat magjepsëse
 • Humbjen 2 Armiqtë e Përbashkët Erkling në Sfidat Magjepsëse
 • Complete 3 Wizarding Sfidat

SOS Assignment #7
Niveli i kërkuar: 7

 • Kthehu 2 Magizoology Family Foundables
 • Kthehu 2 Ministria e Magjishme Familjes Themeluar
 • Kthehu 3 Hogwarts School Family Foundables

SOS Assignment #8
Niveli i kërkuar: 8

 • Brew Potions 3
 • Përdorni herë 2 të Potencës së Exstimulo
 • Përdorni Elixir të Trurit të Baruffio 1 herë

SOS Assignment #9
Niveli i kërkuar: 10

 • Hape 1 5km Portkey Portalet
 • Ecni kilometra 5
 • Kthehu 3 Dark Arts Family Foundables

SOS Assignment #10
Niveli i kërkuar: 12

 • Shëno 2 Pixie Wings nga Pixie Confoundables
 • Kthehuni Legjendat 2 të Fondacioneve Familjare të Hogwarts
 • Shërbejuni zjarrit 2 nga zjarri konfuz

SOS Assignment #11
Niveli i kërkuar: 14

 • Shëno fragmentet e gjetura të 5
 • Kthimi i 2 me rrezik të lartë Foundables
 • Humbjen e armiqve 10 në sfidat magjepsëse

SOS Assignment #12
Niveli i kërkuar: 16

 • Vendi 2 Image në Regjistrin
 • Dine në Inns 7 herë
 • Humbni 10 armiq të frikshëm Pixie në sfidat e magjistarëve - Gjetja e Pixies formidable

SOS Assignment #13
Niveli i kërkuar: 18

 • Kryeni 5 Masterful Spell Casts
 • Rikuperoni 3 Troll Bogeys nga Troll Confoundables - Gjetja e Troll Bogeys
 • Brew Potions 7

SOS Assignment #14
Niveli i kërkuar: 20

SOS Assignment #15
Niveli i kërkuar: 20