Lojra Marvel

Një tjetër lojë popullore mobile, Marvel: Future Fight është një superhero-themed lojë që është krijuar nga Netmarble Games dhe lëshuar në prill të 2015. Ndërsa ne kurrë nuk filluam të mbulonim Luftën e Ardhmërisë sikurse kishim shpresuar, lojëra të tjera duke përfshirë Marvel Strike Force nuk mund të ndihmojnë, por të rrëmbyer vëmendjen tuaj. Në kohën e tanishme Gaming-fans.com nuk mbulon Marvel Strike Force, por ne jemi tifozë të gameplay, stilit dhe grafika, kështu që nëse jeni të interesuar në duke shkruar për Marvel Strike Force klikoni linkun dhe mesazhin Drejtorin tonë të Përmbajtjes, LJ, sot!

Dyqani koleksionin Fun.com të DC dhe Marvel Kostume fun!