Marvel SF

Marvel Strike Force

Marvel Strike Force

Botuesi - Me shkathtësi
Platforma - Android, iOS
Data e Publikimit - 28 Mars 2018

Jetëgjatësia - B +
Besimi në Studio - A
Performanca në lojë - B +
Argëtim / kënaqësi - A-
E vërtetë për IP - A
Ndarja / Besueshmëria e Lojërave - B +
Përmbajtje e re / e freskët - A +
FTP Friendly - B +
Shërbimi / Mbështetja për Klientin - B
Shkarkime & Rritje - B +
Angazhimi / Reagimi i Komunitetit - A-
Përgjigja e COVID - B

Vlerësimi i përgjithshëm - A-

Shënime të lojrave-fans.com - Marvel Strike Force është një lojë që fillova të luaja në publikimin global dhe, çuditërisht, është ajo që më futi në përmbajtjen e Marvel. Unë nuk u rrita me libra komikë dhe superheronj si një fokus kryesor i fëmijërisë sime, përkundrazi ishin Star Wars, Transformers dhe letra bejsbolli. Por falë bollëkut të përmbajtjes në MCU dhe kësaj loje, unë jam bërë një tifoz i madh i botës së superheronjve me Marvel në qendër të kësaj.

Krijuar nga Scopely, kompania që bleu FoxNext Games nga Disney & FOX, Marvel Strike Force ka një stil të ngjashëm me SWGoH që është ajo që më tërhoqi mua, dhe unë jam rritur që më pëlqen në këtë mënyrë kjo lojë është dizajnuar dhe strukturuar duke shijuar edhe delikate ndryshimet e dy lojërave. Më duket se studioja është SHUM më proaktive dhe më komunikuese sesa studiot e tjera në industrinë e lojrave dhe mendoj se kanë shumë ditë të shkëlqyera përpara me këtë titull.

- LJ, Drejtori i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, Rishikuar Korrik 2020

Luaj MSF në BlueStacks

Pas blerjes së MarvelStrikeForceTips.com në fillim të vitit 2019, Gaming-fans.com është duke u bërë një kërkesë për përmbajtjen e Marvel Strike Force. Me zgjerimin e lojërave dhe mënyrat shtesë të lojës gjithmonë në punë, ekipi në FoxNext është i vështirë në punë për të na sjellë azhurnimet e ardhshme të mëdha në lojë. Me një rekord të suksesit të madh, FoxNext është vendosur të nisë Avatar: Pandora Rising edhe në 2020, kështu që mund të jeni të sigurt se Gaming-fans.com do të vazhdojë t'ju sjellë disa nga mbulimet më të mira të Lojërave Mobile të këtyre titujve, si dhe të tjerëve.