MSF Iso-8

Iso-8, moda aka ose modifikimet e karakterit, janë një veçori që FoxNext / Scopely përmendi publikisht shumëfish që po vjen në Marvel Strike Force. Pas një testi BETA në Tetor 2019, zhvilluesit mbajtën një sekondë Testi BETA në qershor 2020 që përfshinte Drejtorin e Përmbajtjes Gaming-fans.com, LJ. Keyelësi i modoneve Iso-8 që vijnë në MSF është aftësia për të zanat materiale dhe forcuar karakteret, ndërsa nuk ndikojnë në shpejtësinë e personazhit

Sapo tipari Iso-8 është në lojë të drejtpërdrejtë për Marvel Strike Force, Gaming-fans.com do të rishikojë Përmirësimet më të mira të Iso-8 për çdo karakteri në listën e MSF. Kjo do të jetë e ngjashme me tonën Përmbajtja më e mirë e Mods për SWGoH dhe shpresojmë se kjo do të ndihmojë lojtarët në të gjithë globin të përmirësojnë më mirë karakteret e tyre të MSF.

Përmirësimet më të mira të Iso-8:

Më poshtë është një listë e faqeve të personazheve Iso-8 ku ne shqyrtojmë më të mirët Iso-8 për të përmirësuar kutitë e tyre. Vini re se këto janë shkruar bazuar në supozime se si do të funksionojë Iso-8 dhe këto nuk paraqesin ndonjë të dhënë nga Playtesting ose informacione brenda. Në fakt, pasi jemi përfshirë në Playtesting-in e dytë të Iso-8, ne qëllimisht nuk kemi shtuar ndonjë përmbajtje të re më poshtë. Këto bazohen në statistikat e nevojshme për forcimin e këtyre personazheve për t'i bërë ato më efektive dhe do të qëndrojnë në atë mënyrë derisa Iso-8 të dalë në botë në Marvel Strike Force.

Iso-8 për karakteret e MSF

Iso-8 për karakteret e MSF

 • Assimulter AIM
 • Amerika Chavez
 • Bolt i zi
 • Black Panther
 • Kapiten Amerika
 • Kapiten Marvel
 • kolos
 • Kristal
 • Ciklopi
 • Drax
 • skifter
 • Gamora
 • Groot
 • Blenderaster HAND
 • Hela
 • Pishtari i Njeriut
 • Grua e padukshme
 • Ironheart
 • Karnak
 • Killmonger
 • M'Baku
 • Minn-erva
 • Mister fantastike