Karakteri MSF Monthly Login

Marvel Strike Force shpërblen lojtarë që luajnë çdo ditë me një kalendar mujor të shpërblimeve për hyrje, duke përfshirë një karakter identifikimi mujor. Gjatë çdo muaji, karakteri MSF i muajit do të shfaqet në kohë të ndryshme me copëza të disponueshme për të hapur atë funksion ose për t'i fuqizuar ato.

Një muaj standard shikon që lojtari të fitojë 40-50 copëza karakteri, 2000 rruzull ari dhe 2000 fragmente rruzulli trajnimi nëse hyni çdo ditë në muaj. Shtatori 2019 shfaqi 40 copëza Stuhie dhe 1,400 fragmente ari.

 

Karakteri i identifikimit mujor 2021

Shtator - Bisha

Gusht - Namor

Korrik - E veja e Zezë

Qershor - Negasonik

Maj - Minn-erva

Prill - Ushtar i Dimrit

Mars - Magjistare e Scarlet

Shkurt - Zemër e hekurt

Janar -

 

Karakteri i identifikimit mujor 2020

Dhjetor -

Nëntor -

Tetor - Ghost Rider

Shtator -

Gusht - Loki

Korrik - Minn-erva

Qershor - America Chavez

Maj - Mysterio

Prill - Thor

Mars - Iron Fist

Shkurt - Elektra

Janar - Tërmeti

 

Karakteri i identifikimit mujor 2019

Dhjetor - Masakra

Nëntor - Okoye

Tetor - Venom

Shtator - Stuhi

Gusht - Killmonger

Korrik - Zonja Marvel

Qershor - Kingpin

Maj - Mantis

Prill - Loki

Mars - Iron Fist

Shkurt - Ronan Accuser

Janar - Punisher

 

Karakteri i identifikimit mujor 2018

Dhjetor - Groot

Nëntor - Spider-Man

Tetor - Kabllo

Shtator - Bullseye

Gusht - Ushtar i Dimrit

Korrik - Korath Pursuer

Qershor - Luka Cage

Maj - Mjegull

Prill - Spider-Man