MSF Luftërat e Aleancës

Alliance Wars është një modalitet loje në Marvel Strike Force që gruan aleanca kundër njëri-tjetrit për të luftuar për burimet. Lojtarët mund të përdorin listën e tërë të karaktereve të Marvel për të mbrojtur kundër sulmeve të armikut dhe për të sulmuar kundërshtarin e tyre për të shënuar pikë dhe për të fituar burime. Me një periudhë sulmi 24-orëshe kundër Helicarrier të ekipit rival, Aleancat duhet të koordinojnë mbrojtjet dhe sulmet dhe të punojnë së bashku për të arritur fitoren.

Ky seksion i faqes i është kushtuar strategjisë dhe udhëzimeve për të ndihmuar aleancat të përmirësojnë performancën e tyre në Luftërat e Aleancës. Ne do të kënaqim me kënaqësi cilindo që ofron përmbajtje të mirë për komunitetin dhe ne do të punojmë për të sjellë të gjithë këtë përmbajtje në një hapësirë ​​të vetme për lojtarët që të shikojnë.

> Refaktorët e MSF në fillim të vitit 2020

> Shtrirja e Transportit të Aleancës së Luftës

> Udhëzues për Luftërat e Aleancës - Mbrojtje

> Udhëzues i Aleancës së Luftrave - Strategjia ofenduese

> Udhëzues për Luftërat e Aleancës - Counters ofensive

> Blerja e Materialeve të Luftës në Aleanca Wars