Udhëzues për Luftërat e Aleancës - Mbrojtje

Faza mbrojtëse për Luftërat e Aleancës u lejon lojtarëve të vendosin mbrojtje për zonat specifike të paraqitura më poshtë dhe përpiqen t'i bëjnë gjërat të vështira për kundërshtarin e tyre për të fituar pikë për Aleancën e tyre për shkelje.

Prioritetet më të mira të dhomës mbrojtëse janë:
1. Kazermat (Buffs Mbrojtëse)
2. Ura (pika 200)
3. Armori (Buffs ofensive)
4. Medbay (Buffs shëndetësore)
5. Reaktori (pikat 100)

Ndërsa vepra penale është jashtëzakonisht e rëndësishme, ju nuk mund të fitoni pa MBROJTJE kjo është me të vërtetë loja.

Dhoma e Kazermave, e gjithë mbrojtja juaj në çdo dhomë të vetme është e zbutur me 20% - humbeni atë dhe bëhet më e lehtë për të mposhtur Helicarrier-in tuaj, ata që duan stat janë masivë.

Armeria, është një objektiv i madh - mbajtja e tij do t'ju lejojë të keni 20% të rritur statistikat sulmuese, ta mbroni atë në aftësinë më të mirë të aleancave tuaja.

Ura nuk ofron asgjë veçse pikë. Humbja e saj në fillim mund të mposht disa lojtarë, por nuk është aq jetësore sa në dy dhoma të tjera mbrojtëse të mëdha.

Medbay ofron rritjen e shëndetit, por është 4th në prioritet mbrojtëse.

Reaktori vjen në pestë, sepse është një dhomë me pikë 100. Jo aq i madh sa Ura, por ende mjaft e madhe për të krijuar një ndikim.