Counters ofenduese

Faza fyese për Luftërat e Aleancës zgjat 24 orë në Marvel Strike Force dhe lejon lojtarët të sulmojnë zonat specifike të paraqitura më poshtë dhe të shënojnë pikë për Aleancën e tyre. Vini re se ne jemi duke punuar për të shtuar më shumë përmbajtje rreth Counters ofenduese efektive në Alliance Wars dhe kemi shtuar infografikë nga burime të njohura brenda komunitetit MSF. Kjo është një punë në progres dhe ne do të shtojmë në këtë listë dhe redaktimin rregullisht. Faleminderit për durimin tuaj, dhe nëse dëshironi të kontribuoni në çfarëdo mënyre, na dërgoni në email @GamingFansDFN në çdo kohë.

Kredi për punën fantastike të El Presidente të Only The Strong 24 për Counters War for Marvel Strike Force më poshtë e cila u azhurnua për herë të fundit në korrik 2020. Ndërsa jemi duke punuar për gjetjen e një azhurnimi të kësaj grafike, e cila duket se i referohet Bot MSF.gg, kjo i jep shpejtësi opsioneve të kundërshtive në Discord. Për më tepër sigurohuni që të shikoni Counter-et tona të Thella të Luftës për ekipet e mëposhtme mbrojtëse:

Luftëtarët e Luftës së Aleancës së MSF