Çuditësit

Kundërshtimi i Emmarauders në Marvel Strike Force's Alliance Wars

Emmarauders kanë qenë prej kohësh një ekip i fortë lufte i përdorur në mbrojtje. Që nga shtimi i Emma Frost në lojë, ajo ka marrë një ekip tashmë të fortë të Marauders, të udhëhequr nga Mister Sinister, dhe i bëri ata edhe më të mirë. Më poshtë do të hedhim një vështrim në skuadrat që mund të mposhtin Emmarauders dhe cilat parametra duhet të ekzistojnë për të replikuar këtë strategji.

 

Counter - Forca të blinduara të energjisë me Ultron

Përbërja e ekipit - Ironheart, Falcon, Rescue, Machine War & Ultron

Përdorimi i një ekipi Power Armour me Ultron mund të jetë një kundërvënie efektive ndaj ekipit mbrojtës popullor Emma Frost Marauders, aka Emmarauders. Kjo ishte përpjekja ime e parë për të, kështu që mësova ndërsa isha në betejë, dhe ishte afërsisht një grusht 40k në një dhomë të rritur.

Vras urdhrin - Për të filluar, ju doni të përdorni Rescue special që është mënyra tipike që ju do të përdorni Power Armour - asgjë nuk ndryshon atje pasi mund të ndiqni strategjinë tuaj tipike të sulmit. Dallimi i madh është që Ultron është në ekipin që zëvendëson Iron Man. Së pari, e humba Ironheart-in menjëherë dhe mendova se kishte mbaruar, por doja të vazhdoja. Blloku i saj i aftësive nuk u ul gjithsesi dhe ajo kurrë nuk duhej të përdorte përfundimtaren e saj për mbrojtje që do ta bënte shumë më të lehtë. Ajo që mësova është pasi të vrisni Stryfe, NUK e humbni kohën tuaj në Emma Frost pasi nuk do ta vrisni akoma. Unë duhej ta kisha marrë Sabretooth pas Stryfe, pastaj Emma Frost pasi ajo u zhvesh. Kloni përfundoi duke qenë Shpëtim në betejën time dhe unë e nxora klonin tjetër, pak para z. Sinister. Kjo e bëri betejën shumë më të lehtë dhe ishte thjesht çështje e përfundimit të saj për të arritur tek Ema dhe për të marrë fitoren.

Unë nuk mendoj se shumë më shumë se 10% grusht do të funksiononte nëse nuk keni një ekip mjaft të fortë Power Armour që nuk do të humbasë askënd menjëherë.

 

 

Counter - Katër fantastikë me Ultron

Përbërja e ekipit - Namor, Grua e Padukshme, Mister Fantastic, The Thing & Ultron

Përdorimi i një ekipi F4 me Ultron është gjithashtu një kundërveprim efektiv ndaj ekipit mbrojtës popullor Emma Frost Marauders, aka Emmarauders. Këtu është një video për referencë -

 

Përditësimi i fundit: 2020 / 09 / 18
Shkruar fillimisht nga koneheff me shtesa nga LJ