Rishikime dhe Renditje të Karakterit të MSF

Kush janë personazhet më të mirë në Forcën e Marvel Strike? Si mund të përdorni më së miri shkronjat dhe fraksionet specifike? Gaming-fans.com është i kënaqur të jetë duke filluar një seksion të rishikimit të karakterit për përmbajtjen tonë të sapo zgjeruar të Marvel Strike Force ku ne do të fillojmë të delving në kits specifike për çdo hero MSF dhe shejtan. Nëse keni menduar ndonjëherë se si të përdorni një karakter të posaçëm ose që t'i bashkoni ato, ju keni gjetur përgjigjet. Përveç kësaj, në sajë të shumë krijuesve të mëdhenj të përmbajtjes për MSF, ne do të shohim që të vazhdojmë të rishikojmë renditjen e karaktereve më të mira të Forcave të Marvel-it çdo muaj për të ndihmuar komunitetin të dinë se kush është me vlerë të përgatisë dhe cilat toons nuk janë.

 

Figurë më të mirë në Forcën e Marvel Strike

Qershor 2019 - 10 personazhet kryesorë të MSF - qershor 2019

Prill 2019 - Top 10 Pa pagesë për të luajtur figurë në MSF

Prill 2019 - Personazhet kryesore të MSF për Luftërat e Aleancës

Shkurt 2019 - Shkronjat më të mira të 10 MSF - Shkurt 2019

Janar 2019 - Shkronjat më të mira të 10 MSF - Janar 2019

 

Shqyrtime Karaktere Marvel Strike Force