Ngjarjet MSF

MSF - Shuri EventForca e Marvel Strike ka një sërë ngjarjesh të përsëritura që ndodhin herë pas here. Ndërsa kalendari i saktë i ngjarjeve nuk është plotësisht i qartë, ne do të përpiqemi të rendisim secilën prej këtyre më poshtë dhe të shtojmë faqe me më shumë detaje për secilën nga këto ngjarje të MSF. Përveç kësaj, sigurohuni që të shikoni udhëzuesin tonë të ri të Legjendës për bujqësinë për Marvel Strike Force karaktere Legjendar.

 

Ngjarjet e karaktereve legjendar MSF

Asteroid M - LEGJENDAR - X-Men & Vëllazëria - Kërkon një kombinim të 5 personazheve X-Men & Brotherhood për të zhbllokuar Magneto, i cili hapet me 5 yje (310 copëza)

E zezë dhe e zezë - LEGJENDAR - Kërkon 5 karaktere çnjerëzore për të zhbllokuar Ebony Maw, i cili hapet me 5 yje (310 copëza)

Hakmarrja e tërbimit - LEGENDARY - Thirrje Kree - Kërkon karaktere 5 Kree Minion për të zhbllokuar Nick Fury, i cili hapet në yjet 5 (shards 310)

Unë jam njeri i hekurt - LEGJISLACIONI - SHIELD - Kërkon shkronjat 5 SHIELD për të zhbllokuar Iron Man, i cili hapet në yjet 5 (shards 310)

Phoenix Ngritja - LEGJENDAR - Kontrolluesit e Mystic Villain - Kërkon një kombinim të 5 karaktereve kontrollues mistik villain për të zhbllokuar Phoenix, i cili hapet me 6 yje (510 copëza)

Princesha & The Symbiote - LEGJISLACIONI - Kërkon karaktere 5 Spider-Verse për të zhbllokuar Shuri, i cili hapet në yjet 5 (shards 310)

Hapësirë ​​Ace - LEGJENDARI - Kujdestarët & Ravagers - Kërkon një kombinim të 5 personazheve të Kujdestarëve dhe Ravagers për të zhbllokuar Star Lord, i cili hapet me 5-yje (310 copëza)

Bashkoni Mbretëritë - LEGJENDARI - Asgardianët - Kërkojnë 5 karaktere asgardiane për të zhbllokuar Black Bolt, i cili hapet me 5-yje (310 copëza)

Luaj MSF në BlueStacks

Më shumë MSF Events

payday - Karaktere Mercenare - Kërko karaktere 5 Mercenare për të fituar ari dhe Fragmente Gold Orb

Kthehu te bota e vogël - Kërkon Ant Man & Grerëz për të zhbllokuar arin dhe burimet e tjera të vlefshme

Bendy Girl & The Magjistare - Bendy Girl & The Witch është një ngjarje e përsëritur në MSF që kërkon vetëm dy personazhe, Znj. Marvel dhe Scarlet Witch në 3-yje ose më të lartë. Shtë përshkruar në lojë me “Znj. Marvel duhet të punojë me Scarlet Witch për të gjetur një mënyrë për të shkëputur M'Kraan Crystal nga trupi i saj para se të ndodhë katastrofa. " Shpërblimet jepen në bazë të nivelit që mundni dhe nuk mund të kaloni në një shkallë më të lartë derisa të mos mposhten nivelet më të ulëta. Këtu është një vështrim në shpërblimet që kemi në dispozicion në këtë kohë:

 • Tier I - Hipoteza Shkencore - N / A
 • Niveli II - Yarrr! - N / A
 • Niveli III - Duart e Tregut - N / A
 • Tier IV - The Unbinder - Fragmentet e 2,000 Mega Orb
 • Niveli V - Gjendja e Subparit - 60 Elementet e Avancuara Bazë të Katalizatorit
 • Niveli VI - Oborret e Shpresave - 5 Izomer i Avancuar, 5 Pergamenë të Avancuar, 5 Shiringë të Avancuar, 5 Glyfe të Avancuara Ezoterike & 5 MRI të Avancuara
 • Tier VII - Invasion Underground - Materiale 250 T4 aftësi

Partia e Bllokut - Blloku i Partisë është a Ngjarje Flash në Marvel Strike Force që kërkon 5 Heronj të Qytetit për të fituar Fragmente të Aftësisë & ​​Materialeve të Aftësisë. Block Party është përshkruar në lojë "Me burimet e shpërndara për shkak të pushtimit të Ultimus, City Heroes duhet të bashkohen dhe të mbajnë të sigurt Nju Jorkun dhe zonat përreth tij."

 • Tier 1 - Rekomanduar për Niveli 25 +, Gear 5 +, Niveli 2 + Aftësitë
 • Shkronjat 2 - 2-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 35 +, Gear 6 +, Niveli 3 + Aftësitë
 • Shkronjat 3 - 3-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 45 +, Gear 7 +, Niveli 4 + Aftësitë
 • Shkronjat 4 - 4-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 55 +, Gear 8 +, Niveli 4 + Aftësitë
 • Shkronjat 5 - 5-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 60 +, Gear 9 +, Niveli 5 + Aftësitë
 • Shkronjat 6 - 6-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 64 +, Gear 11 +, Niveli 6 + Aftësitë
 • Shkronjat 7 - 7-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 65 +, Gear 12 +, Niveli 6 + Aftësitë

Lëvizin në hije - Artistë Martial - Ngjarje duke përdorur 5 karaktere të Artistit Martial për të zhbllokuar Fragmente Psikike Orb Dojo për të zhbllokuar copat e Psylocke - maj / qershor 2019

Gjuetia relike - Karakteret e dorës - Kërko karaktere 5 HAND për të blerë pjesë të përparuara të katalizatorëve të avancuar të bazës

Admirues të fshehtë - Kërkohet përdorimi i Rocket Raccoon dhe Groot për të luftuar për copëza