Bendy Girl & The Witch

Bendy Girl & The Witch është një përsëritje në Marvel Strike Force që kërkon vetëm dy karaktere, zonja Marvel dhe Scarlet Witch. Ajo përshkruhet në lojë me "Znj. Marvel duhet të punojë me Witch Scarlet për të gjetur një mënyrë për të çrrënjosur Crystal M'Kraan nga trupi i saj para goditjeve të katastrofës. "

Të gjitha betejat në ngjarjen Bendy Girl & The Witch kërkojnë një 3-yll ose më të lartë Znj Marvel dhe Scarlet Witch. Shpërblimet jepen në bazë të rreshtit që rrihni dhe nuk mund të përparoni në një nivel më të lartë derisa nivelet më të ulëta të jenë mundur. Këtu është një vështrim në shpërblimet që kemi në dispozicion në këtë kohë:

Tier I - Hipoteza Shkencore - N / A

Tier II - Yarrr! - N / A

Tier III - Dënon Merch - N / A

Tier IV - The Unbinder - Fragmentet e 2,000 Mega Orb

Niveli V - Gjendja e Subparit - 60 Elementet e Avancuara Bazë të Katalizatorit

Vija VI - Hope Yards - 5 Advanced Isomer, 5 Advanced Pergameni, 5 Advanced Syringe, 5 Advanced Acerote Acerike dhe 5 Advanced MRI

Tier VII - Invasion Underground - Materiale 250 T4 aftësi