E zezë dhe e zezë

Zezaku dhe Eboni Ngjarja legjendare në Marvel Strike Force zhvillohet për herë të parë në maj 2020 që kërkon 5 karaktere çnjerëzore për të zhbllokuar Ebony Maw, i cili hapet me 5 yje (310 shards). Ju duhet të rrahni të gjitha nivelet e ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit të ardhshëm. Ngjarjet legjendare të Karakterit zakonisht ndodhin çdo 2-3 muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur ato kthehen.

MSF - Bashkoni Mbretëritë - Bolt i ZiHapja e karaktereve Legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët konkurrues dhe tifozët njësoj në Marvel Strike Force, dhe Ebony Maw do të jetë një shtesë fantastike për çdo listë për të përmbledhur fraksionin e Urdhrit të Zi. Më poshtë do të kronikoj atë që duhet për mua të përparoj përpara dhe përfundimisht të hap Ebony Maw duke e ditur që do të më duhet të pres deri për herë të dytë përreth për të zhbllokuar këtë anëtar të Kozmikut, Villain dhe Black Order.

 

Rrëfimi im i çnjerëzorëve:

 • Tërmet - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 70, ingranazhi 13 +0 copë, fuqia 66,486, Aftësitë 7-6-6-4
 • Zonja Marvel - 7 yje, 3 yje të kuq - Niveli 74, ingranazhi 13 +2 copë, fuqia 63,764, Aftësitë 6-6-6-4
 • Bolt i zi - 5 yje, 3 yje të kuq, 0/200 - Niveli 75, ingranazhi 10 +1 copë, fuqia 47,035, Aftësitë 7-6-6-5
 • Karnak - 4 yje, 4 yje të kuq, 18/130 - Niveli 65, ingranazhi 11 +0 copë, fuqia 44,397, Aftësitë 6-6-6-4
 • Kristal - 5 yje, 4 yje të kuq, 54/80 - Niveli 65, ingranazhi 9 +2 copë, fuqia 37,922, Aftësitë 6-6-6-4
 • Yo-yo - 3 yje, 2 yje të kuq, 22/80 - Niveli 65, ingranazhi 9 +2 copë, 27,971 energji, aftësitë 6-6-6-4 - nuk përdoret

 

Betejat:

05.26.20:

Tier 1 - Duke përdorur znj. Marvel, Crystal, Black Bolt, Yo-Yo dhe Karnak, kjo betejë ka të bëjë me të parë Ebony Maw dhe ta bësh atë të bashkohet pasi të vdesë MM i dobët. Ndërsa marr disa dëme, kjo betejë nuk është një sfidë. 15 Thërrimet e Ebony Maw janë shpërblimi juaj.

Tier 2 - Kjo betejë në fakt përdor personazhet e listës sime - Znj. Marvel, Crystal, Black Bolt, Quake dhe Karnak me Ebony Maw që bashkohet për të luftuar. 15 armiq janë në rrugë, por kjo betejë ka faza dhe synon karakteret SHIELD për të eleminuar, por kjo betejë është një fllad. 30 copëza Ebony Maw, 750 Fragmente Mega Orb dhe 1,000 Ari janë shpërblimi juaj.

Tier 3 - Të njëjtat 6 që u përdorën në Nivelin 2 do të përballen me 10 armiq. Ashtu si beteja e mëparshme, edhe kjo nuk është sfidë në nivelet që kam personazhet e mi (përmendur më lart). 55 copëza Ebony Maw, 750 Fragmente Mega Orb dhe 20k Gold janë shpërblimi juaj.

Tier 4 - Të njëjtat 5 fillestare që u përdorën në Nivelet 2 dhe 3 janë më të larta pasi Yo-yo nuk është më e përshtatshme për të luftuar. Duke u përballur me 10 armiq me një ekip me fuqi 259k, Ebony Maw edhe një herë bashkohet për të ndihmuar. Shtë e qartë se këta armiq janë më të fortë bazuar në shufrat e tyre shëndetësore, dhe unë së pari nxjerr kapitenin Marvel dhe pastaj copëtoj pemët një nga një. 80 copëza Ebony Maw, 2k Mega Orb Fragmente dhe 100k Gold janë shpërblimi juaj për këtë fitore.


09.07.20 - Përsëri për ngjarjen e dytë të ngjarjes Black & Ebony, Çnjerëzit e mi janë përmirësuar mjaft:

Rrëfimi im i çnjerëzorëve:

 • Tërmet - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 71, ingranazhi 13 +0 copë, fuqia 67,727, Aftësitë 7-6-6-4
 • Zonja Marvel - 7 yje, 3 yje të kuq - Niveli 74, ingranazhi 13 +2 copë, fuqia 63,764, aftësitë 6-6-6-4 - nuk përdoret
 • Bolt i zi - 6 yje, 5 yje të kuq, 0/300 - Niveli 75, ingranazhi 13 +4 copë, fuqia 91,761, Aftësitë 7-7-7-5
 • Karnak - 5 yje, 4 yje të kuq, 160/200 - Niveli 72, ingranazhi 12 +3 copë, fuqia 57,831, Aftësitë 6-6-6-4
 • Kristal - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 11 +2 copë, fuqia 65,003, Aftësitë 6-6-6-5
 • Yo-yo - 5 yje, 5 yje të kuq, 7/200 - Niveli 75, Gear 12 +1 copë, fuqi 65,586, Aftësi 6-6-6-4

Tier 5 - Ulur Znj. Marvel këtë herë, 5 çnjerëzit e mi kanë nevojë për të hequr shërimin midis një grupi prej 15 armiqsh për të fituar. Karnak nuk është në gjendje të zbresë në Sif, e cila shton një shtresë shtesë të sfidës herët, por unë vazhdoj ta sulmoj atë dhe objektivat fqinjë për të dobësuar armiqtë. Bëhet mjaft e dukshme që ekipi im është shumë më i fortë se sa duhej dhe sapo Hela të binte beteja është një fllad.


12.14.20 - Përsëri për ngjarjen e tretë të ngjarjes Black & Ebony, Çnjerëzit e mi janë përmirësuar mjaft:

Rrëfimi im i çnjerëzorëve:

 • Tërmet - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 71, ingranazhi 13 +0 copë, 69,218 fuqi, aftësitë 7-6-6-4 - niveli 1 sulmues
 • Zonja Marvel - 7 yje, 3 yje të kuq - Niveli 74, Gear 13 +2 copë, 65,536 fuqi, Aftësitë 6-6-6-4 - Niveli 1 Fortifikues
 • Bolt i zi - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 77, ingranazhi 14 +0 copë, fuqia 122,962, aftësitë 7-7-7-5, sulmuesi i nivelit 4
 • Karnak - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 72, ingranazh 12 +3 copë, 67,718 fuqi, Aftësitë 6-6-6-4 - Niveli 1 Skirmisher
 • Kristal - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, Gear 11 +3 copë, 66,990 fuqi, Aftësitë 6-6-6-5 - Niveli 1 shërues
 • Yo-yo - 5 yje, 5 yje të kuq, 32/200 - Niveli 75, Gear 13 +0 copë, 72,328 fuqi, Aftësitë 6-6-6-4 - Niveli 1 Skirmisher - Nuk kualifikohet

Tier 6 - Yo-yo im nuk është i përshtatshëm për betejat në 5 yje. Ajo do të ishte një shtesë e vlefshme në yjet me 6 të kuqe kur të shkojë atje, por copat e Yo-yo janë të vështira për tu arritur

Për në betejë, ekipi im kontrollon me fuqi 392k dhe përballet me 11 armiq. Ndërsa zonja Marvel merr një shëndet të dobët, beteja nuk është kurrë në pikëpyetje dhe ajo shërohet para fundit të betejës pasi unë fitoj një fitore të lehtë. 200 copëza Ebony Maw dhe 500k ari janë shpërblimi im.

Tier 7 - Kjo betejë gjithashtu ka 11 armiq dhe është e qartë herët që nuk do të jetë e lehtë. E nxjerr Doctor Strange herët por efekti i Ebony Maw ndihet në këtë betejë. Scarlet Witch gjithashtu është herët pasi unë gjithmonë synoj personazhe shërues / ringjallës kur mundem në Ngjarjet Legjendare, Dimensionin e Errët dhe betejat speciale. Një Black Bolt ultimate nxjerr Ebony dhe disa nga shokët e tij të skuadrës për të sjellë përforcimet, por në 4 armiqtë e mbetur unë kam 2 nga personazhet e mi në të verdhë dhe 1 në shëndetin e kuq. Unë përfundoj duke humbur, por beteja nuk është në diskutim pasi fitoj lehtë. 300 copëzat e Ebony Maw dhe 1 milion ari janë shpërblimi im.