Partia e Bllokut

MSF - Event i Partisë së BllokutPartia e Bllokut është një Ngjarje Flash në Forcën e Marvel Strike që kërkon 5 City Heroes për të fituar Aftësinë e Aftësive dhe Aftësinë Orb Fragments. Partia e Bllokut është përshkruar në lojë "Me burime të përhapura hollë për shkak të pushtimit të Ultimus, Heroet e Qytetit duhet të bashkohen së bashku dhe të mbajnë Nju Jorkun dhe zonat përreth tij të sigurt".

Tier 1 - Rekomanduar për Niveli 25 +, Gear 5 +, Niveli 2 + Aftësitë

Shkronjat 2 - 2-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 35 +, Gear 6 +, Niveli 3 + Aftësitë

Shkronjat 3 - 3-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 45 +, Gear 7 +, Niveli 4 + Aftësitë

Shkronjat 4 - 4-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 55 +, Gear 8 +, Niveli 4 + Aftësitë

Shkronjat 5 - 5-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 60 +, Gear 9 +, Niveli 5 + Aftësitë

Shkronjat 6 - 6-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 64 +, Gear 11 +, Niveli 6 + Aftësitë

Shkronjat 7 - 7-yje dhe më të larta, të rekomanduara për Level 65 +, Gear 12 +, Niveli 6 + Aftësitë