Hakmarrja e tërbimit

MSF - Chasing Fury EventNgjarja e Fury e Chasing është një përsëritje Ngjarja e Forcave Legjendare Marvel Strike Force që u zhvillua për herë të parë në gusht 2018.

Ngjarja e Chasing Fury kërkon 5 Kree Minion karaktere për të zhbllokuar Nick Fury, i cili hapet në 5-yjet (shards 310). Ju duhet të rrahin të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e ardhshëm të nivelit. Ju duhet të rrahin të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e ardhshëm të nivelit. Ngjarjet legjendar të ngjarjeve ndodhin zakonisht çdo dy muaj dhe zhvillohen për ditët 7 fillimisht dhe ditët 3 kur kthehen.

Falenderim të veçantë për Marvel Strike Force Përmbajtja e dërguesit të përmbajtjes Khasino për infographic më poshtë në Eventin më të fundit Chasing Fury për ekipet minimale të raportuara për të mposhtur çdo Tier dhe për të zhbllokuar ose përmirësuar Nick Fury.

Fshehja e Fury Rekomandime / Këshilla

  • Tier 1 - Karaktere Niveli 25, Gear 5, Aftësitë e nivelit 2 - kërkon 5 Kree karaktere Minion në 1-yll ose më të lartë
  • Shkronjat 2 - Niveli 35, Gear 6, Aftësitë e nivelit 3 - kërkon 5 Kree Minion karaktere në 2-yje ose më të larta
  • Shkronjat 3 - Niveli 40, Gear 7, Aftësitë e nivelit 2 - kërkon 5 Kree Minion karaktere në 3-yje ose më të larta
  • Shkronjat 4 - Niveli 55, Gear 8, Aftësitë e nivelit 4 - kërkon 5 Kree Minion karaktere në 4-yje ose më të larta
  • Shkronjat 5 - Niveli 60, Gear 9, Aftësitë e nivelit 5 - kërkon 5 Kree Minion karaktere në 5-yje ose më të larta
  • Shkronjat 6 - Niveli 64, Gear 11, Aftësitë e nivelit 6 - kërkon 5 Kree Minion karaktere në 6-yje ose më të larta
  • Shkallët 7 - Shkronjat e nivelit 65 +, Gear 11, aftësitë e nivelit 6 - kërkojnë karaktere 5 Kree Minion në yjet 7 ose më të larta

MSF Khasino Fury Legjendar

Chasing Fury Këshilla bujqësore Event

  • Ekipi i rekomanduar: Kree Reaper, Kree Royal Guard, Kree Noble, Kree Cyborg dhe Kree Oracle
  • Këshillë: Rekomandohet një ekip relativisht i balancuar me secilin karakter rreth minimumit 13-14k
  • Fuqia e ekipit 65-70k është minimumi i rekomanduar