Grua e padukshme

Gruaja Invisible Tani me shikon Ngjarja e Forcave Legjendare Marvel Strike Force është një ngjarje e re që përsëritet që ishte u njoftua për herë të parë nga programi i Dërguesit FoxNext në Gusht 2019. Ngjarja Tani që më shihni ju lejon lojtarët të zhbllokojnë Gruan e Padukshme, "Bent Legendary Legendary the Four Fantastic", i cili është një anëtar integral i ekipit dhe një Mbrojtës në Marvel Strike Force.

MSF - Grua e padukshmeNgjarja e Gruaja e padukshme kërkon karaktere 5 Sinister Gjashtë për ta zhbllokuar atë duke filluar në yjet 5 (copat 310) dhe si gjithmonë, duhet të rrahni të gjitha nivelet e ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit të ardhshëm. Ngjarjet legjendare të Karakterit zakonisht ndodhin çdo dy muaj dhe zhvillohen për ditë 7 fillimisht dhe ditë 3 kur ato kthehen.

 

Grua e padukshme Tani me shikon Rekomandime / Këshilla të Ngjarjes

  • Niveli 1 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yllin 1 ose më të lartë
  • Niveli 2 - kërkon 5 Sixcharacter Sinister në yje 2 ose më të lartë
  • Niveli 3 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yje 3 ose më të lartë
  • Niveli 4 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yje 4 ose më të lartë
  • Niveli 5 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yje 5 ose më të lartë
  • Niveli 6 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yje 6 ose më të lartë
  • Niveli 7 - kërkon 5 Sinister Gjashtë karaktere në yje 7 ose më të lartë