Ashtu, Jubile totalisht

Ngjarja Like, Totally Jubilee në Marvel Strike Force u zhvillua për herë të parë në shkurt 2021 që kërkonte 5 karaktere të Pym Tech për të zhbllokuar Jubileun, i cili hapet me 5-yje (310 copëza). Ju duhet të mundni të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit tjetër. Ngjarjet Legjendar të Karakterit zakonisht ndodhin çdo 2-3 muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur të kthehen.

Hapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët konkurrues dhe tifozët ashtu si Marvel Strike Force dhe Jubilee duket të jetë një shtesë fantastike për çdo listë. Më poshtë do të tregoj se çfarë duhet për mua që të përparoj përpara dhe përfundimisht të hap jubileun duke ditur se duhet të kisha mjaftueshëm për të hapur vatër herën e parë pasi të gjithë personazhet janë të pajisur me numrat e duhur të yjeve. Vini re se kjo është një betejë e vazhdueshme për shumë muaj, kështu që do të azhurnohet sa herë që ngjarja Like, Totally Jubilee kthehet për të më lejuar të azhurnoj yjet në Jubilee.

 

Lista e ime e Pym Tech:

  • Ant-Man - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 14 +2 copë, fuqia 112,185, aftësitë 6-7-6-5 - sulmuesi i nivelit 3 - Iso-8 për Ant-Man
  • grenzë - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 14 +2 copë, fuqia 114,393, aftësitë 6-7-6-5 - sulmuesi i nivelit 3 - Iso-8 për Wasp
  • Shtat - 5 yje, 4 yje të kuq, 180/200 - Niveli 80, ingranazhi 14 +1 copë, fuqia 86,147, aftësitë 6-7-6-5 - shëruesi i nivelit 3 - Iso-8 për shtat
  • Xhaketë e verdhë - 5 yje, 5 yje të kuq, 78/200 - Niveli 80, Gear 14 +2 copë, 95,756 fuqi, Aftësitë 6-6-6-5 - Niveli 3 Raider - Iso-8 për Yellowjacket
  • Fantazmë - 5 yje, 4 yje të kuq, 44/200 - Niveli 80, ingranazhi 13 +5 copë, fuqia 84,257, aftësitë 6-6-6-5 - niveli 3 Skirmisher - Iso-8 për Ghost

 

Betejat:

02.10.21:

Tier 1 - Duke përdorur personazhet më të rinj X-Men, kjo betejë ka të bëjë me njohjen e aftësive të Jubileut dhe për ata që janë të rinj në fraksionin Mahnitës X-Men, provojini pak pasi këtu nuk ka ndonjë provë të vërtetë. 15 copëza jubilare dhe 100 ari janë shpërblimi.

Tier 2 - Tani duke përdorur Pym Tech pesë, ekipi im kontrollon në 492k dhe nuk duhet të ketë probleme në asnjë shkallë bazuar në nivelet e ingranazheve. Duke u përballur me një kombinim të çuditshëm të armiqve të dobët, kjo betejë ofron zero sfidë pasi armiqtë nuk mund të marrin as një kthesë kundër regjistrit tim. 30 copëza jubilare, 750 copëza Mega Orb dhe 1,000 ari janë shpërblimi.

Tier 3 - Jubilee bashkohet me Pym Tech pesë ndërsa përballem me disa SHIELD dhe personazhe të tjerë, edhe një herë një kombinim i çuditshëm. Unë përdor Grerëzat dhe Ant-Man për të zhdukur armiqtë e shumtë në një goditje për ta bërë atë më të shpejtë pasi që nuk ofron aspak sfidë. 55 copëza jubilare, 1,250 copëza Mega Orb dhe 20 mijë ari janë shpërblimi.

Tier 4 - Niveli 4 përmban dy Bolte të Zeza dhe disa armiq të tjerë nga SHIELD dhe fraksione të tjera, por përsëri shëndeti i armiqve është aq i ulët sa e bën atë shumë të lehtë për tu mposhtur. Këto beteja janë më shumë për të lejuar lojtarët të familjarizohen me Jubilee dhe çantën e saj. 80 copëza jubilare, 2,000 copëza Mega Orb dhe 100k ari janë shpërblimi.

Tier 5 - Niveli 5 ka një përzierje të armiqve Mutant, SHIELD dhe të tjerëve për të luftuar ndërsa Jubilee dhe Peshkopi bashkohen në Pym Tech pesë për të ndihmuar. Edhe një herë, një ekip shumë i drejtuar nga Pym Tech do të bëjë një punë të shkurtër të këtyre armiqve, por është mirë të shohësh progresin dhe mënyrën se si këto sulme nga Jubilee dhe Peshkopi shkojnë kundër një konkurrence më të ashpër. Grupi i fundit i pesë armiqve drejtohet nga Magneto, të cilin unë gjithmonë e shikoj për ta shënjestruar së pari në çdo betejë, dhe pasi ta vras ​​atë është vetëm një çështje e përfundimit të Juggernauts dyfishtë për fitore. 130 copëza jubilare për zhbllokimin dhe 250 mijë ari janë shpërblimi.

Kjo është gjithçka që unë do të jem në gjendje të bëj tani pasi personazhet e mi Pym Tech ka të ngjarë të jenë mjaft të fortë, por tre janë vetëm me 5 yje. Unë do të rinis përvojën time në disa muaj kur ngjarja Like, Totally Jubilee kthehet në Marvel Strike Force.


Lista e azhurnuar e Pym Tech:

  • Ant-Man - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 14 +3 copë, fuqia 122,494, aftësitë 6-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 4 - Iso-8 për Ant-Man
  • grenzë - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 14 +4 copë, fuqia 130,360, aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 4 - Iso-8 për Wasp
  • Shtat - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 15, 120,591 fuqi, aftësitë 7-7-7-5 - niveli 5 shërues - Iso-8 për shtat
  • Xhaketë e verdhë - 7 yje, 6 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 15, fuqia 142,287, aftësitë 7-7-7-5 - niveli 4 Raider - Iso-8 për Yellowjacket
  • Fantazmë - 7 yje, 6 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 15, fuqia 144,605, aftësitë 7-7-7-5 - niveli 5 Skirmisher - Iso-8 për Ghost

 

Betejat:

06.15.21:

Tier 6 - Duke pasur parasysh forcën e personazheve të mi Pym Tech, unë pres që këto beteja të jenë të lehta dhe duke pasur parasysh rëndësinë e X-Men Mahnitëse në listën time, kjo do të jetë një azhurnim i këndshëm për Jubileun.

Iceman dhe Jubilee bashkohen me Pym Tech pesë për këtë betejë dhe 8 nga 10 sulmet e para janë nga armiqtë. Fuqia e personazheve të mi Pym Tech është e qartë, dhe unë në fakt jam i bezdisur se sa të dobët janë personazhet e paraqitura. Kjo betejë nuk është konkurs pasi largohem me 200 copëza jubilare dhe 500 mijë ari.

Tier 7 - Skuadrës Mystique 660k iu bashkangjiten Kitty Pryde, Jubilee dhe Iceman ndërsa përballem me 13 armiq, dhe në fakt e humbas Ant-Man para se të marr një kthesë… Jo ajo që prisja. filloni të vendosni debuffs mbi njerëzit e këqij para se xhaketa e verdhë të asgjësojë 5 armiq në një kthesë për të na kthyer në realitet. Në 6 armiq të majtë, përforcimet arrijnë, por unë i përfundoj me lehtësi relativisht për fitoren. Shpërblimi përfundimtar është 300 copëza jubilare dhe 1 milion ari.