Gjuetia relike

MSF - Gjuetia relikeGjueti relike Ngjarje në Forcën e Marvel Strike kërkon karaktere 5 HAND për të blerë pjesë të avancuara të katalizatorëve të avancuar. Karaktere HAND në dispozicion në Marvel Strike Force përfshijnë Elektra, HAND Archer, HAND Assassin, HAND Blademaster, HAND Sentry, HAND magjistare dhe Nobu.

 

Tier 1 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 2 +, rekomandohet Niveli 25 +, Gear 4 +, Niveli 2 + Aftësitë
Shpërblimi: 3 Përmirësimi i Katalizatorëve Bazë

Tier 2 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 2 +, rekomandohet Niveli 30 +, Gear 5 +, Niveli 3 + Aftësitë
Shpërblimi: 1 katalizator i përparuar themelor & 3 katalizatorë bazë të përmirësuar

Tier 3 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 3 +, rekomandohet Niveli 40 +, Gear 7 +, Niveli 4 + Aftësitë
Shpërblimi: 4 katalizatorë themelorë të përparuar dhe 5 katalizatorë bazë të përmirësuar

Tier 4 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 4 +, rekomandohet Niveli 50 +, Gear 8 +, Niveli 4 + Aftësitë
Shpërblimet: 10 katalizatorë themelorë të përparuar dhe 5 katalizatorë themelorë të përmirësuar

Tier 5 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 5 +, rekomandohet Niveli 60 +, Gear 9 +, Niveli 5 + Aftësitë
Shpërblimi: 15 Advanced Basic Catalysts

Tier 6 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 6 +, rekomandohet Niveli 65 +, Gear 9 +, Niveli 5 + Aftësitë
Shpërblimi: 20 Advanced Basic Catalysts

Tier 7 - Kërko karaktere 5 HAND në yjet 7 +, rekomandohet Niveli 65 +, Gear 10 +, Niveli 6 + Aftësitë
Shpërblimi: 25 Advanced Basic Catalysts