Ace Event Hapësirë

MSF - Ngjarja e ZotitNgjarja e Aces Hapësinore është e përsëritur Ngjarja e Forcave Legjendare Marvel Strike Force që kërkon 5 karaktere Guardian & Ravager për të zhbllokuar Star-Lord, i cili hapet me 5-yje (310 copëza). Ju duhet të mundni të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit tjetër. Ngjarjet Legjendar të Karakterit zakonisht ndodhin çdo dy muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur të kthehen.

 

Hapësirë ​​Ace Event Rekomandime / Këshilla

 • Tier 1 - kërkon 5 Guardian ose karaktere Ravager në 1-yll ose më të lartë
 • Tier 2 - kërkon 5 Guardian ose karaktere Ravager në 2-yje ose më të larta
 • Tier 3 - kërkon 5 Guardian ose karaktere Ravager në 3-yje ose më të larta
 • Niveli 4 - Karakteret e Nivelit 55, Aftësitë Gear 8, Niveli 4 - kërkon 5 karaktere Guardian ose Ravager në 4-yje ose më të lartë
 • Niveli 5 - Karakteret e Nivelit 60, Aftësitë Gear 9, Niveli 5 - kërkon 5 karaktere Guardian ose Ravager në 5-yje ose më të lartë
 • Niveli 6 - Karakteret e Nivelit 64, Aftësitë Gear 11, Niveli 6 - kërkon 5 karaktere Guardian ose Ravager në 6-yje ose më të lartë
 • Tier 7 - Karakteret e Nivelit 65+, Aftësitë Gear 12, Niveli 6+ - kërkon 5 karaktere Guardian ose Ravager në 7-yje ose më të lartë

 

Hapësirë ​​Ace Event Farming Tips

 • Ekipi i rekomanduar: Yondu, Raccoon Rocket, Gamora, Drax & Groot
 • Këshillë: Nevojiten karaktere të ngurta Yondu, Rocket Raccoon, Gamora, Drax
 • Groot ishte më e dobëta e këtyre personazheve, megjithatë rework i tij i 2019 në janar e rriti ndjeshëm vlerën e tij
 • Fuqia e ekipit 80-85k është minimumi i rekomanduar