STRIKE kirurgjikale

Ngjarja SURGical STRIKE në Marvel Strike Force u zhvillua për herë të parë në Shtator 2020 që kërkon 5 karaktere X-Force për të zhbllokuar Doctor Octopus, i cili hapet me 5-yje (310 copa). Ju duhet të mundni të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit tjetër. Ngjarjet Legjendar të Karakterit zakonisht ndodhin çdo 2-3 muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur të kthehen.

Ngjarja Doc Oc - MSFHapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët konkurrues dhe tifozët ashtu si Marvel Strike Force, dhe Doctor Octopus duket të jetë një shtesë fantastike për çdo listë. Më poshtë do të tregoj se çfarë duhet për mua që të përparoj përpara dhe përfundimisht të hap Doktor Oktapodin duke ditur se do të duhet të pres deri në herën e dytë për të zhbllokuar këtë Spider-Verse Villain. Vini re se kjo është një betejë e vazhdueshme për shumë muaj, kështu që do të azhurnohet sa herë që të kthehet ngjarja SURICical STRIKE për të më lejuar të azhurnoj yjet në Doctor Octopus.

 

Lista e ime e X-Force:

 • kabllo - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 12 +2 copë, fuqia 75,101, Aftësitë 6-6-6-4
 • Deadpool - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, Gear 13 +1 copë, 71,871 fuqi, Aftësitë 6-6-6-4
 • X-23 - 5 yje, 4 yje të kuq, 75/200 - Niveli 75, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 62,910, Aftësitë 6-6-6-5
 • Domino - 5 yje, 4 yje të kuq, 74/200 - Niveli 75, Gear 12 +1 copë, fuqi 59,485, Aftësi 6-6-6-5
 • Negasonike - 4 yje, 4 yje të kuq, 47/130 - Niveli 75, ingranazhi 12 +0 copë, fuqia 55,765, Aftësitë 6-6-6-5

 

Betejat:

09.22.20:

Tier 1 - Duke përdorur karaktere SHIELD, kjo betejë ka të bëjë me shtimin e forcave STRIKE për t'ju ndihmuar. Sapo të mbërrijnë ju duhet të njiheni me Gjashtë të ri Sinister dhe kjo betejë nuk është një sfidë. 15 copa mjekre Octopus dhe 100 ar janë shpërblimi im.

Tier 2 - Karakteret e mia të X-Force tani hyjnë në lojë dhe ata kontrollohen me fuqi 325k. Në këto nivele ingranazhesh (12+) unë absolutisht dominoj 10 armiqtë duke e bërë këtë betejë një copë tortë. 30 copëza Doctor Octopus, 750 Fragmente Mega Orb dhe 1,000 ari janë shpërblimi im.

Tier 3 - Përballja e 13 armiqve me qëllim për të mposhtur operatorët e armikut, kjo është edhe një herë një betejë tepër e lehtë për personazhet në këto nivele ingranazhesh. 55 copëza Doctor Octopus, 1,250 Fragmente Mega Orb dhe 20k ari janë shpërblimi im.

Tier 4 - Niveli 4 më shikon duke u përballur me 12 armiq të cilët janë një përzierje e Hydrës me dy Star-Lordë dhe një Bolt të Zi. Ndërsa këta armiq nuk vdesin aq shpejt, AoE e Negasonic pastron valën e parë para dy valëve të fundit të tre sulmeve si përforcime. Përsëri, asnjë sfidë. 80 copëza Doctor Octopus, 2k fragmente Mega Orb dhe 100k ari janë shpërblimi im.

Kjo është gjithçka që unë do të jem në gjendje të bëj tani pasi Negasonic është lehtësisht mjaft i fortë, por vetëm në 4-yje dhe 47/130. Unë do të rifilloj përvojën time në disa muaj kur ngjarja SURIC STRIKE të kthehet në Marvel Strike Force.


Ngjarja e dytë Sulmi kirurgjikal filloi më 11 janar 2021 dhe më në fund jam gati të zhbllokoj Doc Oc.

Lista e personazheve të X-Force:

 • kabllo - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 78,805, aftësitë 6-6-6-4, sulmuesi i nivelit 1
 • Deadpool - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +3 copë, fuqia 77,433, aftësitë 6-6-6-4, niveli 1 sulmues
 • X-23 - 6 yje, 4 yje të kuq, 209/300 - Niveli 75, ingranazhi 14 +0 copë, fuqia 93,778, aftësitë 6-7-7-5, sulmuesi i nivelit 4
 • Domino - 6 yje, 4 yje të kuq, 83/300 - Niveli 75, Gear 12 +3 copë, 67,634 fuqi, Aftësitë 6-6-6-5, Niveli 2 Skirmisher
 • Negasonike - 5 yje, 4 yje të kuq, 83/200 - Niveli 75, ingranazhi 12 +3 copë, fuqia 63,947, Aftësitë 6-6-6-5

01.12.21:

Tier 5 - Niveli 5 është niveli i zhbllokimit dhe fuqia ime 381k X-Force përballet me 14 armiq të plotë me Doctor Octopus që më bashkohet në luftë. Qëllimi është të mposhtim operatorët e armikut në këtë betejë, dhe në pastrimin tim të lehtë të 7 armiqve të parë është e qartë se nuk do të kem asnjë problem me një ekip me kaq shumë fuqi. Kur të shkoj në 6 klizmat e fundit, 3 janë operatorë të armikut, kështu që unë thjesht i vras ​​dhe fitoj betejën para se të bëhen 2 armiqtë e fundit.

 


Ngjarja e tretë Sulmuese Kirurgjikale filloi në 5 Prill 2021 dhe më në fund jam gati të azhurnoj Doc Oc në 6-yje.

Lista e personazheve të X-Force:

 • kabllo - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 78,805, aftësitë 6-6-6-4, sulmuesi i nivelit 1
 • Deadpool - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +3 copë, fuqia 77,433, aftësitë 6-6-6-4, niveli 1 sulmues
 • X-23 - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 14 +0 copë, fuqia 101,914, aftësitë 6-7-7-5, sulmuesi i nivelit 4
 • Domino - 6 yje, 4 yje të kuq, 272/300 - Niveli 75, Gear 12 +3 copë, 67,634 fuqi, Aftësitë 6-6-6-5, Niveli 2 Skirmisher
 • Negasonike - 6 yje, 4 yje të kuq, 64/300 - Niveli 75, ingranazhi 12 +3 copë, fuqia 67,639, Aftësitë 6-6-6-5

04.05.21:

Tier 6 - Kontroll X-Force me 393k fuqi pasi unë përballem me një total prej 13 armiqsh me Doctor Octopus që më bashkohet në luftë. Dy armiq të Shkaba marrin pjesë me radhë për të filluar luftën pasi atyre u bashkohen 4 armiq të tjerë në ekran. Përdorimi i aftësive të veçanta me ekipin tim X-Force në këtë nivel e bën këtë një fllad absolut dhe unë shkoj pas Minn-erva menjëherë kur ajo arrin si një përforcim për të shmangur ringjalljet. Jashtë kësaj, ka pak strategji përveçse të shkosh pas shëruesit / ringjallësve dhe sulmuesve me dëme të mëdha për të siguruar mbijetesë dhe beteja të shpejta.