Shikojnë Infinity

Ngjarja Infinity Watch në Marvel Strike Force u zhvillua për herë të parë në qershor 2021 që kërkoi Jubilee me 4 karaktere Watch Infinity Watch për të zhbllokuar Adam Warlock, i cili hapet me 5 yje (310 copëza). Ju duhet të mundni të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit tjetër. Ngjarjet Legjendar të Karakterit zakonisht ndodhin çdo 2-3 muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur të kthehen.

Hapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët konkurrues dhe tifozët ashtu si Marvel Strike Force, dhe Adam Warlock duket të jetë një shtesë fantastike për çdo listë. Më poshtë do të tregoj se çfarë duhet për mua që të përparoj përpara dhe përfundimisht të hap Adam Warlock duke ditur që nuk do ta hap për herë të parë pasi të gjithë personazhet nuk janë të përshtatur me numrat e duhur të yjeve. Vini re se kjo është një betejë e vazhdueshme për shumë muaj, kështu që do të azhurnohet sa herë që kthehet ngjarja Infinity Watch për të më lejuar të azhurnoj yjet në Jubile.

 

Lista e personazheve të kërkuar:

  • Jubile - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 80, ingranazhi 15, fuqia 142,657, aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 8 Iso-5
  • Ylli Polar - 4 yje, 4 yje të kuq - 40/130 - Niveli 50, ingranazhi 9 +0 copë, 26,043 fuqi, aftësitë 5-5-5-3 - shërues Iso-8 i nivelit 1
  • Njeri i shumëfishtë - 4 yje, 4 yje të kuq, 98/130 - Niveli 50, Gear 8 +0 copë, 22,107 fuqi, Aftësitë 5-5-5-3 - Iso-8 Niveli Skirmisher
  • Shatterstar - 5 yje, 4 yje të kuq, 150/200 - Niveli 50, ingranazhi 8 +0 copë, fuqia 23,391, aftësitë 5-5-5-3 - sulmuesi i nivelit Iso-8
  • Longshot - 3 yje, 3 yje të kuq, 25/80 - Niveli 50, ingranazhi 8 +0 copë, fuqia 18,353, aftësitë 5-5-5-3 - Iso-8 Level Raider

 

Betejat:

06.30.21:

Tier 1 - Përdorimi

Tier 2 - Duke përdorur 5 karakteret e kërkuara, unë kontrollohem me fuqi 233k dhe Phyla-cell bashkohet me partinë time për të luftuar 17 armiq. Shatterstar dhe Jubilee në këto nivele bëjnë punë të shpejtë të armiqve me sulmet e tyre AoE pasi kjo betejë nuk është konkurs. 30 copëza Adam Warlock, 750 Fragmente Mega Orb dhe 1k ari janë shpërblimi im.

Tier 3 - Përsëri me 233k fuqi, vetëm këtë herë me Moondragon duke ndihmuar, ekipi im merr fushën. AoE e Shatterstar nuk është gati aq efektive në këtë betejë, por Polaris është. Një Joubilee AoE nxjerr një grup të ri armiqsh dhe 6 të fundit nuk bëjnë shumë luftë pasi fitoj 55 copa Adam Warlock, 1,250 Fragmente Mega Orb dhe 20k ari si shpërblimin tim.

Kjo është gjithçka që mund të marr përsipër tani pasi do të punoj për të nxjerrë në dritë Longshot specifikisht dhe të jem gati për të zhbllokuar Adam Warlock herën tjetër.