Bashkoni Mbretëritë

Ngjarja legjendare Unite The Kingdoms në Marvel Strike Force u zhvillua për herë të parë në Janar 2020 që kërkon 5 personazhe asgardian për të zhbllokuar Black Bolt, i cili hapet me 5 yje (310 shards). Ju duhet të rrahni të gjitha nivelet e ulëta përpara se të përparoni në nivelin e nivelit të ardhshëm. Ngjarjet legjendare të Karakterit zakonisht ndodhin çdo 2-3 muaj dhe zhvillohen për 7 ditë fillimisht dhe 3 ditë kur ato kthehen.

MSF - Bashkoni Mbretëritë - Bolt i ZiHapja e karaktereve Legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët konkurrues dhe tifozët njësoj në Marvel Strike Force, dhe Black Bolt duket të jetë një shtesë fantastike për çdo listë. Më poshtë do të kronikoj atë që më duhet mua për të përparuar përpara dhe përfundimisht të hap Bolt e Zi duke e ditur që do të më duhet të pres deri për herë të dytë për të zhbllokuar Heroin çnjerëzor. Vini re se kjo është një betejë në vazhdim e sipër për shumë muaj, kështu që ajo do të azhurnohet sa herë që ngjarja Unite The Kingdoms të kthehet për të më lejuar të azhurnoj yjet në Black Bolt.

 

Rrëfimi im i asgardianëve:

 • Thor - 6 yje, 5 yje të kuq, 158/300 - Niveli 65, ingranazhi 10 +2 copë, fuqia 42,436, Aftësitë 6-6-6-4
 • Loki - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 70, ingranazhi 10 +2 copë, fuqia 44,435, Aftësitë 6-6-6-4
 • Heimdall - 6 yje, 3 yje të kuq, 140/300 - Niveli 65, ingranazhi 11 +4 copë, fuqia 39,918, Aftësitë 6-6-6-4
 • Hela - 4 yje, 2 yje të kuq, 10/130 - Niveli 65, ingranazhi 10 +4 copë, fuqia 32,258, Aftësitë 6-6-6-4
 • SIF - 3 yje, 3 yje të kuq, 54/80 - Niveli 65, ingranazhi 12 +2 copë, fuqia 39,028, Aftësitë 6-6-6-4

 

Betejat:

01.06.20:

Tier 1 - Duke përdorur zonjën Marvel, Black Bolt, Quake dhe Yo-Yo, kjo betejë ka të bëjë me njohjen e aftësive të Yo-Yo dhe Black Bolt dhe nuk është një sfidë. 15 copëza Black Bolt janë shpërblimi juaj.

Tier 2 - Tani duke përdorur Asgardianët e mi së bashku me një asistim nga vetë Black Bolt, ju luftoni me Gardianët e dobët së bashku me Minn-erva dhe Thanos. 30 copëza Black Bolt & 750 Mega Orb Fragmente janë shpërblimi juaj.

Tier 3 - Përsëri duke përdorur Asgardianët, Kree janë armiqtë tuaj dhe unë pashë se ishte më e lehtë për të mposhtur atë që kishte dikush më parë. 55 copëza Black Bolt & 1,250 Fragmente Mega Orb janë shpërblimi juaj.

Tier 4 - Kjo betejë do të duhet të ndodhë herën tjetër për këtë ngjarje pasi Hela dhe Sif nuk janë yllosur sa duhet.


Ngjarja e dytë Unite The Kingdoms filloi në 27 Prill 2020 dhe unë kam qenë në gjendje ta forcoj pak ekipin tim.

Rrëfimi im i asgardianëve:

 • Thor - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +1 copë, fuqia 79,178, Aftësitë 6-6-6-4
 • Loki - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 70, ingranazhi 10 +4 copë, fuqia 52,513, Aftësitë 6-6-6-4
 • Heimdall - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 67, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 61,289, Aftësitë 6-6-6-4
 • Hela - 5 yje, 3 yje të kuq, 81/200 - Niveli 65, ingranazhi 12 +0 copë, fuqia 44,754, Aftësitë 6-6-6-4
 • SIF - 5 yje, 4 yje të kuq, 73/200 - Niveli 69, ingranazhi 12 +3 copë, fuqia 54,625, Aftësitë 6-6-6-4

 

Betejat:

04.28.20:

Tier 4 - Unë shkoj në betejë me fuqinë 292k të fuqisë Asgardian. Veja e Zezë dhe Bolt i Zi bashkohen me Asgardianët e mi duke luftuar 15 armiq, duke filluar me personazhet HAND dhe Deadpool. Mbajtja gjallë e Vejushës së Zezë është çelësi. Në nivelet e Asgardianëve të mi në këtë betejë është një shëtitje me tortë. Shpërblimi është Fragmente 2k Mega Orb, 100k ari dhe 80 copëza Black Bolt.

Tier 5 - Unë përsëri shkoj në betejë me fuqi 292k për pesë të miat Asgardian. Kjo betejë ka 14 armiq, duke filluar me një koleksion Mystic të përbërë nga Elsa Bloodstone, Mordo, Scarlet Witch, M'Baku dhe HAND Magjistare për të filluar. HAND Sentry, Doctor Strange, një tjetër Elsa dhe Mordo, Loki, dhe Ghost Riders të shumtë përdoren si përforcime, por si më sipër, kjo betejë nuk është as konkurruese në nivelet që unë kam Asgardianët e mi. Shpërblimi është 250k ari dhe 130 copëza të Vrimës së Zezë.


Ngjarja e tretë Unite The Kingdoms filloi në 10 gusht 2020 dhe unë kam qenë në gjendje ta forcoj ekipin tim edhe më shumë.

Rrëfimi im i asgardianëve:

 • Thor - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +2 copë, fuqia 79,826, Aftësitë 6-6-6-4
 • Loki - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 70, ingranazhi 12 +3 copë, fuqia 61,482, Aftësitë 6-6-6-4
 • Heimdall - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 70, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 63,268, Aftësitë 6-6-6-4
 • Hela - 6 yje, 3 yje të kuq, 90/300 - Niveli 75, Gear 13 +1 copë, fuqi 61,398, Aftësi 6-6-6-5
 • SIF - 6 yje, 4 yje të kuq, 94/300 - Niveli 71, ingranazhi 12 +5 copë, fuqia 60,353, Aftësitë 6-6-6-4

Betejat:

08.11.20:

Tier 6 - Unë hyj në këtë betejë me fuqi 326k për pesë Asgardian tim që përballen me 18 armiq me 6 armiq SHIELD për të filluar. Sapo të arrij 13 armiq të mbetur, Ultron dhe miqtë e tij bashkohen në parti, atëherë në 7 armiq të majtë arrijnë më shumë përforcime. Në nivelin e personazheve të mi mbi këtë është një betejë pa garë. Duke pasur parasysh vlerën e Asgardianëve në Marvel Strike Force në kohën e shkrimit të kësaj, duket e mençur të investosh shumë burime në këtë fraksion. Shpërblimi është 500k ari dhe 200 copëzat e Bolit të Zi.


Ngjarja e katërt Unite The Kingdoms filloi më 30 nëntor 2020 dhe do të jetë e fundit e kësaj ngjarjeje për të cilën raportoj. Sigurisht, unë kam qenë në gjendje të forcoj ekipin tim pak më shumë, dhe unë pres plotësisht të qartë Tier 7 sot.

Rrëfimi im i asgardianëve:

 • Thor - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +2 copë, 82,442 fuqi, aftësitë 6-6-6-4, sulmuesi Iso-8
 • Loki - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 12 +3 copë, 69,273 fuqi, aftësitë 6-6-6-4, Iso-8 Skirmisher
 • Heimdall - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 12 +4 copë, fuqia 70,953, aftësitë 6-6-6-4, shëruesi Iso-8
 • Hela - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 75, ingranazhi 13 +2 copë, 82,875 fuqi, aftësitë 6-6-6-5, sulmuesi Iso-8
 • SIF - 7 yje, 5 yje të kuq - Niveli 75, Gear 13 +1 copë, 85,263 fuqi, Aftësitë 6-6-6-4, Iso-8 Fortifier

Betejat:

11.30.20:

Tier 7 - Unë hyj në këtë betejë me 390k fuqi që pesë asgardianët e mi të përballen me 13 armiq dhe 5 armiq për të filluar. Unë përqendrohem së pari në eliminimin e Minn-erva, dhe e bëj këtë me lehtësi relativisht. Më pas nxjerr armikun Loki dhe Doctor Strange, pastaj Thanos dhe Hela bashkohen me ekipin e armikut për të më luftuar. Unë e vras ​​Hela shpejt dhe filloj t'i largoj armiqtë derisa të vijë vala e fundit e përforcimeve me një tjetër Doctor Strange dhe Ghost Rider si dhe Kapitenin Marvel. Thanos tallet dhe pikërisht kur duket se kjo mund të jetë paksa një sfidë, Thor çmendet e gjithë me armiqtë dhe pastaj përdor ultimate e tij për t'i dhënë fund betejës. Shpërblimi im është 300 copëza me Bolt të Zi dhe 1 milion ari.