Bastisjet MSF

Bastisjet sfidojnë aleancat për të punuar së bashku për të pastruar bordin dhe për të fituar çmime për të forcuar listat e tyre individuale. MSF Strike Raid AlphaÇmimet bëhen më mirë pasi aleanca është në gjendje të pastrojë 30%, 60% dhe 100% të çdo lloji të bastisjes.

Ultimus Raid - Bastisja standarde për Forcën e Marvel Strike, Ultimus Raid ka nivele 6 dhe shpërblime me lojtarë me Raid Credits, Orb Fragments dhe Materials Ability.

Thanos Raid - E vetmja mënyrë për të fituar Thanos shards kur ajo ishte lëshuar për herë të parë, Thanos Raid u pensionua, por bëri një rikthim të shkurtër gjatë ditëve të para të Avengers: Endgame

STRIKE Raid: Alpha - STRIKE Raid: Alpha fillimisht erdhi në tre nivele dhe lejoi lojtarët që të konkurrojnë për We Are Venom Orb Fragments për të fituar shards të nevojshme për të zhbllokuar Venom. Megjithatë, përsëritja e fundit e bastisjes Alpha është një bastisje e kufizuar kohore e përqendruar rreth Black Panther.

STRIKE Raid: Beta - STRIKE Raid: Beta lejon lojtarët të konkurrojnë për Fragmentet e Web Blaster Orb për të fituar shards të nevojshme për të zhbllokuar Spider-Man (Miles).

Bastisja e Juggernaut - Zyrtarisht i quajtur STRIKE Raid: Gamma, "Bastisje e Jugut" është ajo ku lojtarët mund të fitojnë Crime Crusher Crusher për të fituar shards Juggernaut.