STRIKE Raid: Gamma

MSF - Kontrabandë e tmerrshmeNjë nga disa Bastisjet në Forcën e Marvel Strike, STRIKE Raid: Gamma gjithashtu është referuar si "Bastisje e Frenuar". STRIKE Raid: Gamma është vendi ku lojtarët ishin në gjendje të fitonin orbs Crimson Crusher për të fituar shards Juggernaut. U përshkrua në lojë me "bashkëpunimin me Aleancën tuaj, marrjen e Misioneve të Bastisjes, dhe fitimin e shpërblimeve të ndryshme!"

Versioni i fundit i Gamma Raid përmban Brawlers dhe do të shpërblejë orbs me shards Brawler.

Gamma Raid origjinale erdhi në katër nivele të ndryshme, secila me një shkallë më të lartë vështirësie dhe shpërblime më të mira. Nëse ky informacion ndryshon me Gamma Raidin e ri, ne do të përditësojmë informacionin në përputhje me rrethanat.

  • Niveli I - Rekomanduar për Nivelet e Squad 35-50 +, Gear 6 +, Niveli i Aftësive 3 +
  • Niveli II - Rekomanduar për Nivelet e Skuadrës 50-60 +, Gear 8 +, Niveli i Aftësive 4 +
  • Kategoria III - Rekomanduar për Nivelet e Skuadrës 60-65 +, Gear 10 +, Niveli i Aftësive 5 +
  • Tier IV - Rekomanduar për Nivelet e Squad 65-70 +, Gear 11 +, Niveli i Aftësive 6 +, Yjet e Kuqe 3 +