STRIKE Raid: Alpha

MSF Strike Raid AlphaBastisja STRIKE: Alpha fillimisht erdhi në tri nivele dhe lejoi lojtarët të konkurrojnë Ne jemi Venom Fragmente Orb për të fituar shards të nevojshme për të zhbllokuar Venom. Megjithatë, përsëritja e fundit e bastisjes STRIKE: Alpha është një bastisje e kufizuar kohore e përqendruar rreth Black Panther.

RAID STRIKE: Alpha është një Marvel Strike Force Raid që vjen në katër nivele të ndryshme, secila me një shkallë më të lartë vështirësie dhe shpërblime më të mira.

  • Tier I - 14, ooo Alpha Raid Keys për të filluar, Rekomanduar për Nivelet e Squad 35-50 +, Gear 6 +, Niveli i Aftësive 3 +
  • Tier II - 14,200 Alpha Bastisje Keys për të filluar, Rekomanduar për Skuadrat Nivelet 50-60 +, Gear 8 +, Niveli Aftësia 4 +
  • Tier III - 14,400 Keys Alpha Raid për të filluar, të rekomanduara për Nivelet e Squad 60-65 +, Gear 10 +, Niveli i Aftësive 5 +
  • Tier IV - 14,400 Keys Alpha Raid për të filluar, të rekomanduara për Nivelet e Skuadrës 65-70 +, Gear 11 +, Niveli i Aftësive 5 +, Yjet e Kuqe 3 +

Shpërblime në RAID STRIKE: varg Alpha nga 190 Mbreti i Wakanda Fragmentet e orbitës në Tier I deri në 3,450 Mbreti i Wakanda Fragmente të orbitës në Tier IV.

Infographic e mëposhtme për panterë të zezë STRIKE Raid ka bërë raundet në diskutim dhe ne do të ishim të lumtur për t'u dhënë kredi krijuesve nëse do të dinim se kush ishin.

MSF - Black Panther Raid