Thanos Raid

MSF - Thanos RaidE vetmja mënyrë për të fituar Thanos shards kur ajo ishte lëshuar për herë të parë, Thanos Raid u pensionua, por bëri një rikthim të shkurtër gjatë ditëve të para të Avengers: Endgame. 

Thanos Raid është një Marvel Strike Force Raid që vjen në tre nivele të ndryshme, secila me një shkallë më të lartë vështirësie dhe shpërblime më të mira.

  • Tier I - 4, ooo Thanos Keys për të filluar, Rekomanduar për Skuadrat Nivelet 25-40 +, Gear 5 +, Niveli i Aftësive 3 +
  • Tier II - 14,000 Thanos Keys për të filluar, të rekomanduara për Nivelet e Skuadrës 35-50 +, Gear 7 +, Niveli i Aftësive 4 +
  • Tier III - 14,400 Thanos Keys për të filluar, rekomandohet për Nivelet e Squad 50-60 +, Gear 8-10 +, Niveli i Aftësive 5 +