Ultimus Raid

Një nga disa Bastisjet në Forcën e Marvel Strike, Ultimus Raid është përshkruar në lojë me "punë me aleancën tuaj për të mposhtur Ultimus për shpërblime të rralla". Ultimus Raid është një sulm i vazhdueshëm, ndryshe nga bastisjet e kufizuara kohore në lojë, që mund të drejtohen vazhdimisht çdo ditë.

MSF - Ultimus Tier 7 ShpërblimeLa Ultimus Raid vjen në gjashtë nivele të ndryshme, secila me një shkallë më të lartë vështirësie dhe shpërblime më të mira. Një nivel 7th ende duhet të shtohet, por është njoftuar në komunitet dhe pritet të lirohet në mes të 2019.

  • Tier I - Rekomanduar për Nivelet e Squad 20-25, Gear 4, Niveli i Aftësive 2
  • Tier II - Rekomandohet për Skuadrat Nivelet 25-30, ingranazhi 4, niveli i aftësisë 3
  • Tier III - Rekomandohet për Skuadrat Nivelet 30-35, ingranazhi 5, niveli i aftësisë 3
  • Tier IV - Rekomandohet për Skuadrat Nivelet 35-45, ingranazhi 6, niveli i aftësisë 4
  • Tier V - Rekomandohet për Skuadrat Nivelet 45-60, ingranazhi 7, niveli i aftësisë 5
  • Tier VI - Rekomanduar për Skuadrat Nivelet 65+, Gear 10, Niveli i Aftësisë 6 - Shpërblimet variojnë nga 1,260-1,803 Kreditë e Bastisjes, 88-105 Materialet e Aftësisë T2 (Blu), 70-120 T3 (Purple) Materialet e Aftësisë, 5,750-7,274 Orb Blue, Fragmente dhe 4,100-7,250 Fragmente Orbike me ingranazhe të purpurta
  • Tier VII - Rekomandohet për Nivelet e Skuadrës 75 +, ingranazhi 12 +, Niveli i aftësisë 7 +, Yjet e Kuqe 4 + (shpërblimet në foto)

Qëllimi përfundimtar i Tier VI Ultimus Raid është një 100% e qartë që i fiton lojtarët shpërblimet Tier 3. Në fund të lartë të shpërblimeve 3 Tier, vendi i parë dhe i dytë marrin kreditë e bastisjes 1,803, materialet e aftësisë 105 T2, materialet e aftësisë 120 T3, fragmente të xhunullit të 7,274 Blue Gear Raid dhe fragmente të Xhumas Purple Gear Raid Orb.

Në Tier VI Ultimus Raid, infografia e mëposhtme (më poshtë) tregon korsitë dhe rrugët e nevojshme për të pastruar bastisjen në 100%. Ne do të ishim të lumtur të vlerësonim krijuesin e kësaj infografike për Marvel Strike Force, por nuk kemi ide se kush e krijoi atë.

Rrugët MSF - Ultimus Raid

 

Bastisja Ultimus Tier VII u lirua në qershor 2019 dhe kërkon 14,400 First Strike Raid Keys për të nisur bastisjen.

MSF - Ultimus Tier 7