Ecuritë e Dark Dimension / Live Blogs

Dimensioni i Errët në Marvel Strike Force përbëhet nga tre nivele vështirësie - Enter The Darkness, Fear The Darkness dhe Dark Dark Dimension III.

Enter The Darkness është i hapur vetëm për lojtarët me karaktere 6-yje dhe 7-yje, në çdo nivel veshjeje dhe karakteristika të bordeve 10 duke filluar nga 399k në 783.3k në fuqi. Ndërsa lojtarët mundin çdo bord ata fitojnë ari, fragmente të orbitës dhe pjesë të portokalli të Gear që nevojiten për të karakterizuar nivelin deri në Gear Tier 13.

Frika The Darkness ishte përmbajtja përfundimtare e lojrave fundore në Marvel Strike Force në 2018-2019 dhe kërkon vetëm karaktere të Gear Tier 13. Lojtarët mund të luftojnë vetëm në këtë modalitet loje nëse kanë pesë karaktere të ingranazheve 13, mashtrim janë ato të pakapshme pjesë unike superiore gear, si Fear The Darkness përmban bordet 16. Çmimet për secilën fitore përfshijnë 200k ari dhe fragmente të orbitës së 8k ose 2k mega fragmentet e orbitës.

Në shkurt të vitit 2020, FoxNext shtoi nivelin e Dark Dimension III për personazhet Gear Tier 14 që ata i quajnë Dread The Darkness. Shëtitjet tona kanë filluar dhe ju do të gjeni YouTuber popullor Udhëzues për ndërtimin e ekipit të Khasino's Dark Dimension III grafike dhe më shumë këtu në Gaming-fans.com.

Unë kam qenë në gjendje që më në fund të plotësoj kualifikimet për të luftuar modalitetin e lojës "Fear The Darkness" për herë të parë në qershor 2019. Ndërsa isha duke luftuar secilën nga këto borde / nyje, unë shkrova një blog live të betejave të mia dhe dokumentova se sa beteja dhe ditë duhen për të çuar përpara. Ndërsa fillova fillimisht blogun drejtpërdrejt fillimisht mendova që të gjitha do të jetojnë në një faqe të vetme, por përmbajtja është thjesht shumë e madhe. Në fund m’u desh 1 muaj e 10 ditë për të përfunduar të gjitha 16 nyjet dhe për të zhbllokuar Ultron. Ndërsa humba disa ditë gjatë kësaj periudhe kohore për shkak të orarit tim të ngjeshur të jetës reale, unë gjithashtu kalova bërthamat e energjisë në Misionin 16 pasi Ultron ishte brenda mundësive të mia.

Më poshtë do të gjeni betejat e mia për secilën tabelë individuale të lidhur më poshtë për referencë. Nëse keni pyetje ose komente ose thjesht doni një Twitter të mirë ndiqni, na gjeni @GamingFansDFN për më shumë në Marvel Strike Force dhe lojëra të tjera të njohura celular.

 

Druaj errësirën

 

Frika nga errësira Live Blog Betejat: