Dimensioni i errët IV

Dark Dimension IV u shtua në Marvel Strike Force gjatë Vjeshtës së vitit 2020 dhe u kërkuan karaktere Gear 15 për të marrë pjesë. Më poshtë është faqja jonë e drejtpërdrejtë e blogut / serisë së përshkimit, ku ne rishikojmë betejat në seksionin Dread The Darkness të Dimensionit të Errët.

  • Dread The Darkness - Misioni # 1
  • Dread The Darkness - Misioni # 2