MSF Luftërat e Aleancës

Luftërat e Aleancës është një regjim i lojës në Marvel Strike Force, që ngre aleanca kundër njëri-tjetrit për të luftuar për burime. Lojtarët mund të përdorin të gjithë listën e tyre të karaktereve Marvel për të mbrojtur kundër sulmeve të armikut dhe të sulmojnë kundërshtarin e tyre për të fituar pikë dhe për të fituar burime. Me një periudhë sulmesh me orë 24 ndaj Helicarrierit të ekipit rivale, Aleancat duhet të koordinojnë mbrojtjet dhe sulmet dhe të punojnë së bashku për të arritur fitoren.

Ky seksion i faqes i është kushtuar strategjisë dhe udhëzimeve për të ndihmuar aleancat të përmirësojnë performancën e tyre në Luftërat e Aleancës. Ne do të kënaqim me kënaqësi cilindo që ofron përmbajtje të mirë për komunitetin dhe ne do të punojmë për të sjellë të gjithë këtë përmbajtje në një hapësirë ​​të vetme për lojtarët që të shikojnë.

> Udhëzues për Luftërat e Aleancës - Mbrojtje

> Udhëzues për Luftërat e Aleancës - Counters ofensive