Counters ofenduese

Faza ofensivë për Luftërat e Aleancës zgjat orën 24 dhe i lejon lojtarët të sulmojnë zonat specifike të treguara më poshtë dhe të shënojnë pikë për Aleancën e tyre. Vini re se ne po punojmë për të shtuar më shumë përmbajtje rreth kundërvajtësve efektivë në Luftërat e Aleancës. Kjo është një punë në vazhdim dhe ne do të shtojmë në këtë listë dhe redaktimi rregullisht. Faleminderit për durimin tuaj, dhe nëse doni të kontribuoni në ndonjë mënyrë të na Tweet @GamingFansDFN në çdo kohë.

Ekipi mbrojtës - Counters efektive kundërshtuese - Shënime

Vëllazëria - Mbrojtësit - brenda fuqisë së 10%, Jessica Jones është një domosdoshmëri për të shpërndarë debuffs

Vëllazëria - Armatura e Fuqisë - brenda fuqisë 10%

Mbrojtësit - Forca e blinduar e fuqisë - brenda fuqisë 10-15%

Mbrojtësit - Tech - brenda fuqisë 10% duke përdorur Star-Lord, Minn-erva, Thanos, Rocket Raccoon dhe ose Groot, Vision ose Captain Marvel

Kree w / Minn-erva & Captain Marvel - Mbrojtës

Wakandans - SHIELD - brenda fuqisë 15%, nxirrni Shurin sa më shpejt që të jetë e mundur

Prioritetet ofensive në dhomë:
1. Armori (Buffs ofensive)
2. Kazermat (Buffs Mbrojtëse)
3. Medbay (Buffs shëndetësore)
4. Ura (pika 200)
5. Reaktori (pikat 100)

Sa më shpejt, ju dhe bashkëshortët tuaj të aleancës mund të dëmtojë veprën e aleancës suaj kundërshtare, aq më mirë, pasi ajo do të ndihmojë mbrojtjen tuaj të jashtëzakonshme. Për këtë arsye, mendoj se armatimi është objektivi kryesor. Duke supozuar se aleanca e kundërt ka shkatërruar armatimin tuaj, shkatërrimi i kazermave do t'ju vinte në një fushë të barabartë. Nëse ata nuk e kanë shkatërruar armaturë tuaj, megjithatë, ju do të keni një avantazh masiv stat.

Medbay vjen në vendin e tretë për shkak të shurupit të shëndetit bujar që ofron dhe çlirimi nga të tre këto gjëra do t'ju ndihmojë një ton me dhomat më të mëdha. Ura duhet pothuajse gjithmonë të jetë e ardhshme, pasi është një sasi masive e pikave. Nëse mund të lëshosh këtë dhomë, je në gjendje të mirë. E njëjta gjë shkon edhe tek Reaktori, por përqendrohet së pari në Ura. Nëse ju nuk mund të merrni Ura, dhe ju jeni vetëm poshtë 50, atëherë reaktori është rruga për të shkuar.
Sa më shpejt që të mund të bllokoni dhoma të caktuara, aq më shumë gjasa do t'ju lejojë të fitoni. Prioritetet ofenduese vijnë së pari, pikat vijnë menjëherë pas. Për shembull, nëse zgjedhni të sulmoni Urën së pari, por kundërshtarët tuaj zgjedhin Armatën dhe / ose Barakën, jeni në disavantazh.

Është gjithashtu mirë të dihet se si të hapen dhoma. Nëse doni të lëvizni poshtë, ju duhet të mundni ekipet 8 të një lojtari të vetëm. Nëse dëshironi të lëvizni majtas ose djathtas, duhet të pastroni dhomën e të dy lojtarëve. Rruga më e mirë e sulmit është e debatueshme, por gjej se po shkon poshtë e djathta ose e djathta e para është alternativa më e mirë dhe shumë aleanca do të grumbullojnë skuadra të rënda mbrojtëse në mes për t'ju ngadalësuar.

Gjithashtu mos kini frikë të filloni një rresht të ri në qoftë se keni goditur një pengesë masive, le të themi se ju sulmoni Deck 1, pastaj shkoni poshtë dhe gjeni Cargo Bay, ju pastroni njëra anë dhe shkoni poshtë dhe gjeni Ura e tyre dhe është bërë pirg me të gjitha ekipet 250k. E pra, në vend që të banging kokën tuaj kundër këtij muri, të gjithë duhet të fillojnë të sulmojnë Deck Fluturimi 3 dhe të lëvizin poshtë. Gjetja dhe largimi i atyre buffs mbrojtës janë shumë më të rëndësishme se sa pikat 200 në fillim.

Përfundimisht mos merrni lakminë, nëse keni gjysmën e Rreziqeve të Sigurisë dhe hapni Barakat nën atë, mund të jetë më mirë të përfundoni Dhomën e Sigurisë dhe të hiqni mbrojtjen që i jep Barrakëve. Pastrimi do të jetë shumë më i lehtë.

MSF - Luftërat e Aleancës

armaturë - Vepra globale, + 20% Të gjitha statistikat për të sulmuar aleatët

 • Prioriteti i sulmit: LARTË
 • Prioritet i Mbrojtjes: LARTË

Barracks - Mbrojtja Globale, + 20% Të gjitha Statistikat për Mbrojtjen e Aleatëve

 • Prioritet i sulmit: SHUMË LARTË
 • Prioritet i mbrojtjes: më i larti

Urë - Mbrojtja e Dhomës, Zbatoni Counter për Mbrojtjen e Aleatëve

 • Prioriteti i sulmit: LARTË
 • Prioritet i Mbrojtjes: SHUMË LARTË

Gjiri i Transportit - Mbrojtja e dhomës, aplikoni efekte të rastësishme për mbrojtjen e aleatëve

 • Prioriteti i sulmit: LOW
 • Prioritet i mbrojtjes: LOW

Inxhinieri - Mbrojtja e afërt, Apliko mbrojtjen deri në mbrojtje të aleatëve

 • Prioriteti i sulmit: LOW
 • Prioritet i mbrojtjes: LOW

Fluturimet e fluturimit - Jo Buffs

 • Prioriteti i sulmit: E KËRKUAR
 • Prioritet i mbrojtjes: LOW

hangar - Vepra Globale, Zbatoni Deflect për të gjithë Aleatët Sulmues

 • Prioriteti i sulmit: LOW
 • Prioritet i mbrojtjes: LOW

Medbay - Mbrojtja Globale, + 40% Shëndeti për të gjithë Aleatët Mbrojtës

 • Prioriteti i sulmit: LARTË
 • Prioritet i Mbrojtjes: LARTË

Reaktor - Mbrojtja e dhomës, Aplikoni i ndërprerë ndaj sulmuesve të armiqve

 • Prioriteti i sulmit: MESME
 • Prioritet i Mbrojtjes: MESME

Siguri - Mbrojtja e afërt, Aplikoni Mbrojtjen poshtë për të sulmuar armiqtë

 • Prioriteti i sulmit: LOW
 • Prioritet i mbrojtjes: LOW