MSF Blitz Guide

Modaliteti i lojërave Blitz i Marvel Strike Force lejon lojtarët që të marrin një brez të fituar dhe të grumbullojnë pikë për 24 ot 72 orë për të fituar shpërblime. Nëse është Blitz Orb çdo të hënë ose një Blitz karakter gjatë javës apo fundjavës, mënyra Blitz lojë ju jep lojtarëve një prizë për të luajtur ndeshjen në çdo kohë të ditës me një shumëllojshmëri të ekipeve të ndryshme. Gaming-fans.com dhe stafi ynë po punojnë në zgjerimin e mbulimit tonë të mënyrës së lojës Blitz duke filluar me artikujt e mëposhtëm për t'ju ndihmuar të kryeni më mirë dhe për të ndërtuar ekipe të forta për t'ju ndihmuar Blitz çdo ditë!

06.13.19 - Si të qaseni Blitz si një fillestar

05.21.19 - Luftërat e Aleancës (dhe Blitz) Counters ofensive

05.02.19 - Pesë ekipe për t'ju udhëhequr në suksesin e Blitz