MSF FoxNext I dërguari

Programi i Dërguesit FoxNext për Marvel Strike Force është një koleksion i krijuesve të përmbajtjes së nivelit të lartë në një shumëllojshmëri platformash mediatike. Ndërsa YouTube është gjithmonë një zgjedhje popullore, transmetimi Twitch, podkastet dhe faqet e internetit tradicionale si kjo janë mënyra fantastike për të edukuar veten për Marvel Strike Force dhe lojëra të tjera gjithashtu.

Me krijimin e programit të dërguesit të MSF-së tani do të shohim informata më ekskluzive të përbashkëta me komunitetin për të përmirësuar komunikimin tashmë të fortë midis zhvilluesve të Forcës së Marvel Strike dhe komunitetit. Më poshtë kemi listuar ata anëtarë të besuar të programit të Dërguesit me lidhje me përmbajtjen e tyre për referencë.

 

Chewburger84 e Realitetit Alternerd - Së bashku me Bigroyawesome, Chewburger84 pret Strike Force: Masters of Launch podcast dhe është pronari i Alternerd Reality. Vizitoni Kanalin e tij në YouTube në www.youtube.com/alternerdreality


Dorian Blade - Dorian është një nga nikoqirët për “Raporti i Ravager"Podcast që mbulon të gjitha gjërat lidhur me MSF. Ju mund të gjeni Dorian në Mosmarrëveshja e raportit Ravager, dhe në Twitter @dorianblade1 dhe @ravagerrepo.


Tifozët e lojrave - SWGoHGaming-fans.com - Filluar në 2016, Gaming-fans.com është një vend i dedikuar për tifozët e Marvel Strike Force dhe një pjesë të vogël të lojërave të tjera. Faqja është drejtuar nga Drejtori i saj i Përmbajtjes, LJ, dhe stafi i tij i tmerrshëm i lojtarëve dhe tifozëve të MSF-së dhe ka paraqitur përmbajtje nga anëtarët e programit të emisionit Envoy Dorian Blade, DBofficial125 dhe më shumë. Ndërsa Kanali i YouTube në Gaming-fans.com nuk është fokusi i tyre, në të ardhmen do të gjeni disa video të dobishëm, meqë ata në vend të kësaj kërkojnë të promovojnë këto Krijuesit e Mirë të Përmbajtjes në një përpjekje për t'i shërbyer më mirë komunitetit MSF. Gaming-fans.com dhe stafi i tyre janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për të edukuar miliona lojtarë të Forcës së Marvel Strike Force në të gjithë globin në intricacies e lojës dhe ata janë gjithmonë në kërkim për të zgjeruar për të shtuar shkrimtarë të tjerë me mënyra kreative për të edukuar komunitetin MSF .


Khasino - Unë jam një Krijues i Përmbajtjes me kohë të plotë për MARVEL Strike Force. Unë kam grumbulluar mbi 500 ditë të luajtura dhe drejtoj një Aleancë Top 50. Partneri Twitch. YouTube Partner. Partner i përçarjes. CC zyrtare.

Unë rrjedhin MSF çdo ditë të vetme në 1pm PST më Twitch.tv/Khasino

Unë kam një Server Discord të 10,000 + anëtarëve që dikush mund të bashkohet: Discord.gg/Khasino

Ne kemi Infographics, Parashikime Blitz, Q&A të Krijuesve të Përmbajtjes dhe më shumë.

Kam gjithashtu një kanal në YouTube: Youtube.com/Khasino

Më në fund mund të më ndiqni në Twitter ose Facebook @ KhasinoTTV

 


Mobile Gamer - Mobile Gamer është një anëtar prej kohësh i medias së lojërave video që mbulon një larmi lojërash nëpër kanale të shumta. I njohur për përmbajtjen e tij të MSF në të tijin OhEmGee kanal, Mobile Gamer shton personalitetin e tij unik në videot e tij dhe shpesh gjendet duke bashkëpunuar me të tjerët në këtë listë.


Tony Bing - Toni është Skocezi banor që spekulon në rishikime të thella të karakterit dhe përshtypjet e para për heronjtë e rinj në të njëjtën ditë kur ata shfaqen. Ai ka një popullor YouTube channel që përmban përmbajtje në MSF dhe Marvel Ultimate Alliance 3.