MSF Gear

MSF - ThanosNjë nga realitetet në Marvel Strike Force është se kriza e pajisjeve është e vërtetë. Ndërkohë që çdo veshje Tier kërkon që të pajisni artikujt 6 me heronjtë dhe villains tuaj, shpesh herë të vështirë për të gjetur ose copa të shpeshta të përdorura janë të nevojshme për të artizanale këto pjesë në Tiers më të lartë veshje.

Sapo lojtarët të arrijnë të shkëmbejnë Tier 12, ne fillojmë të shohim copa portokalli të nevojshme për të arritur deri në Tier 13. Pjesët e marsheve të portokallit mund të jenë jashtëzakonisht të vështira për të gjetur një pjesë të vetme të marsheve gjatë një muaji (ose më gjatë). Ndërsa kjo është e mirë për mbajtjen e lojës dhe lojtarët sfidohen edhe në të ardhmen, mund të shihet gjithashtu si një bluarje e tillë që lojtarët nuk do të shqetësohen për të vazhduar përpjekjet.

Artikuj Superior Unique janë ato sende të nevojshme për karaktere specifike për të niveluar pajisjet e tyre lart. Si me çdo gjë, disa artikuj do të jenë më të lehtë për t'u fituar se të tjerët, por lista më poshtë na tregon një ndarje të asaj që pjesëve të ingranazheve përputhen me cilat karaktere specifike. Ndërsa ne nuk e dimë kush e krijoi këtë infografikë, ne mirëpresim atë individ të kontaktojë @GamingFansDFN në Twitter dhe ne me kënaqësi do t'ju kreditojmë. Kjo u gjet në këtë postim të Reddit, por autori nuk u përmend në fije apo kudo në grafikë. Falënderime të veçanta për MSF YouTuber Tauna për bashkimin e dy infografikëve të kaluar, dhe ndërsa kjo nuk duket se është vepër e tij, ne inkurajojmë lojtarët e MSF që të kontrollojnë YouTube channel.

MSF Superior Unique Gear Portokalli

Më sipër është një version më i fundit i këtij grafiku Superior Unique Orange Gear Items që kemi gjetur pasi janë shtuar karaktere të reja dhe janë zbuluar karaktere shtesë.