Më shumë Lojërat

Gaming-fans.com nuk mbulon vetëm Star Wars Galaxy të Heronjve (por ne e duam!). Përveç lojrave të Star Wars, ne jemi edhe tifozë të një sërë titujsh, përfshirë ato nga Marvel, Transformers, Pokemon, Harry Potter dhe më shumë. Më poshtë është një listë e lojrave që mbulojmë ose që kemi interes në mbulimin në të ardhmen. Nëse doni këto lojëra si edhe ne do të duan që të keni ju bashkohuni me stafin tonë të shkruar për të shkruar për përvojat tuaja të lojrave!

  • Star Wars Galaxy i heronjve
  • Lojra Marvel
  • Harry Potter Wizards bashkohen
  • Transformers Earth Wars