SW Battlefront II

Star Wars Battlefront II është një lojë video e ardhshme revole e bazuar në ekskluzivitetin e filmit Star Wars. Është instalimi i katërt i madh i serive Star Wars: Battlefront dhe e shtatë në përgjithësi, si dhe një vazhdim i rindezjes 2015 të serive.

Gaming-fans.com është i kënaqur për të sjellë tifozët e mbulimit të Star Wars Battlefront dhe tani Battlefront II si ne padurim parashikojnë nisjen e lojës më vonë këtë vit.

Për më shumë lajme rreth Star Wars Battlefront 2 të jetë i sigurt për të mbajtur të vijnë këtu për Gaming-fans.com!