Detajet e Beta

La Star Wars Battlea II Multiplayer Beta është pothuajse këtu. Bëhuni gati për të luftuar armiqtë në sulmet galaktike me shumë faza, për të marrë armë të armiqve të AI në Arcade, për t'u bashkuar me skuadrat e miqve në sulmin e Starfighter dhe për të maksimizuar aftësitë tuaja në tetë në tetë misione Strike.

Detajet e Beta