Lojë Mënyrat

Lojë Mënyrat

Mënyrat për të luajtur

Tregime të pasura me një lojtar, luftime të thella multiplayer dhe beteja në hapësirë ​​me shumë faza janë të gjitha që ju presin Star Wars Battlefront II.

Sulmi Galaktik

Sulmuesi i Starfighter

Grevë

Heroes vs Villains

Shpërthim

Modaliteti i Arcade

Kthehu në Gaming-Fans.com për të gjitha Star Wars Battlefront 2 lajmet tuaja. Le të jetë forca me ju!