Heroes

 

Me përmbajtjen nga të gjitha tre epokat e Star Wars dhe më shumë përmbajtje falas Post Launch, Battlefront 2 do të ketë një koleksion të gjerë të heronjve Ata janë:

Heroes

Trilogji Prequel

 • Yoda

Trilogji origjinale

 • Luke Skywalker
 • Han Solo
 • Princesha Leia
 • Lando Calrissian
 • Chewbacca

Trilogjia e vazhdueshme

 • Rey

 

villains

Trilogji Prequel

 • Darth Maul

Trilogji origjinale

 • Darth Vader
 • Perandori Palpatine
 • Boba Fett
 • Bossk
 • Iden Versio

Trilogjia e vazhdueshme

 • Kylo Ren